Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

InStyle

Kedves Olvasónk!

Számodra mit jelent a szépség? Abban mindkét címlapsztárunkkal megegyeztünk, hogy nagyon szubjektív dolog. Pici gyerekként azt halljuk a szüleinktől, hogy mi vagyunk a legszebbek az egész világon. Aztán jön az óvodai, iskolai közösség, és az arcbavágó valóság: az ujjal mutogató csúfolódás, a bántó szavak a külsőnk miatt. Engem évekig csúfoltak „pápaszemesnek” a szemüvegem miatt – aztán tessék, most milyen divatos kiegészítő lett. Csúfoltak a szeplőim miatt – aztán tessék, manapság már külön szeplősre sminkelik magukat a nők. Címlapsztárunkat, Szabó Mátét is sokat csúfolták az iskolában, most viszont már nem ad a gonoszkodó kritikákra, csak felölti Enigma „szuperhősjelmezét”, és mindenre képes. Szomorú, hogy már egészen fiatal korban bántják, aki más, mint a megszokott sémák, akit nem értenek – az ujjal mutogatós gúnyolódásnak pedig a digitális verziója is megérkezett az életünkbe, gonosz kommentek formájában. Pedig senki sem születik úgy, hogy gyűlöli a másikat, az ember megtanul gyűlölni. És ha azt meg tudja tanulni, a szeretetre, elfogadásra, empátiára is megtanítható – ahogy Nelson Mandela is mondta. Címlapsztárunk, Sztarenki Dóri mióta az eszét tudja, nyitott és elfogadó mindenkivel szemben, erről is mesél a vele készült interjúban. Engem pedig büszke örömmel tölt el, hogy ez a két csodás személy ilyen csodás üzenettel, szeretetben és megértésben szerepelhetnek a címlapunkon.

Alberti Petra
InStyle magazin, főszerkesztő

Kedves Előfizetőnk,

Köszönjük, hogy az elmúlt időszakban az előfizetőnk voltál, és reméljük minden alkalommal sok érdekes tartalmat találtál az InStyle magazinban!

Az előfizetésed most lejár, de ha továbbra is velünk tartasz, egyetlen kattintással eljutsz az oldalra, ahol 50% kedvezménnyel meghosszabbíthatod azt.

Ha időközben már meg is újítottad az előfizetést, csak nálunk nem jelentkezett még a bizonylat, akkor is örülünk, hogy megírhattuk, milyen megtisztelő számunkra a bizalmad!

Üdvözlettel,

Az InStyle szerkesztősége

IS2020_04_hirlevelnyito_petranelkul (1)

 IS2020_04_hirlevelnyito_petranelkul (1)

Mit jelent a szépség a 21. században? Mit „szabad” és mit „nem szabad”? A szépség ezer arcát szeretnénk bemutatni, szabályok és korlátok nélkül. Napjainkban a szépségideálok változnak, a szépséggel kapcsolatos korlátok és konvenciók pedig ledőlnek, hála az olyan bátor karaktereknek, mint Szabó Máté és drag queen alteregója, Enigma, és az olyan nyitott, elfogadó eszméket képviselő embereknek, mint Sztarenki Dóri. Sminkelheti-e magát egy férfi, és lehet-e így a címlapon? És mi van, ha egy nő nem feltétlenül vágyik full sminkben töltött mindennapokra? A fotózáson két címlapsztárunk azonnal megtalálta az összhangot, a képek pedig magukért beszélnek. Szépségük lágyabb és vadabb oldalát is bemutatjuk róluk készült fotósorozatunkban.

IS2020_04_lapozos5

Szerezd be az InStyle téli lapszámát az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formátumban a shopaholic.hu-n!

IS2020_04_lapozos3

Téli lapszámunkban a főszerep a szépség témaköréé: a legnépszerűbb idei termékújdonságok mellett körbejárjuk a sztárok legemlékezetesebb sminkjeit és frizuráit, hazai és külföldi hírességek árulják el szépségtitkaikat, valamint a változó szépségideálokat és a ledöntött konvenciókat is végigkísérjük.

Kép

Emellett egy egész évszaknyi must have stílustippel is ellátunk, megmutatjuk, milyen anyagok, színek és szabásvonalak hódítanak majd idén télen, illetve mely kiegészítők lesznek a legmenőbbek.

Kép

Abban is útmutatóval szolgálunk, milyen hazai kincsekkel lepheted meg a szeretteidet – ezzel pedig nemcsak ajándékozottaidnak, de az alkotóknak is nagy örömet szerezhetsz! #Vegyélhazait a fa alá!

Kép

Terítéken az ünnep: olyan asztaldekorációs inspirációkat mutatunk, melyekkel minden vendégedet lenyűgözöd majd a karácsonyi vacsoránál. Sőt ahhoz is adunk tippet, milyen sós és édes aprósüteményeket készíthetsz egyszerűen, ha már unod a bejglit.

Kép

Stílusdiplomaták – finom üzenetek és harsogó kampányok: Lakatos Márk a divat diplomáciáról írt.

Kép

Jó olvasást és stílusos kikapcsolódást kívánunk!

8+1 mindennap elkövetett hiba, amivel árthatsz bőröd szépségének

ELOLVASOM

Kiszínezett múlt: így még nem láttad a hollywoodi filmsztárokat

ELOLVASOM

8 rétegezési trükk, amivel könnyedén átvészelheted a hideg hónapokat

ELOLVASOM

Nem semmi! Magyar táskamárka került fel Gwyneth Paltrow karácsonyi ajándéklistájára

ELOLVASOM

Obama megtörte a csendet, méghozzá stílszerűen, ahogy az tőle elvárható

ELOLVASOM

Ez fájni fog: Nicole Kidman botox nélkül is istenien néz ki

ELOLVASOM

A zuhany alól jelentkezett Heidi Klum – Nem túlzás ez egy kicsit?

ELOLVASOM

Lakatos Márk: A Gardrób Challenge ősszel sem áll meg!

ELOLVASOM

Hét tökéletes kiegészítő jógázáshoz

ELOLVASOM

Útmutató városi kalandoroknak a tökéletes télikabát kiválasztásához

ELOLVASOM

Kikészíti a maszk a bőrödet? Megtaláltuk a legegyszerűbb megoldást!

ELOLVASOM

Ez az 5 ruhadarab tetszeni fog, ha valami különlegesre vágynál az új szezonban

ELOLVASOM

1 perc stílus: Egy új bőrnadrág a láthatáron, amit imádni fogsz

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet az instyle.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest, Angel Sanz Briz út 13., Graphisoft Park
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.