Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Playboy

Viszlát!

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Búcsúzik olvasóitól a magyar Playboy. Lezárul egy korszak, és egy legendával kevesebb lesz a sajtópiacon. Ámde: ha már búcsú, akkor az legyen ütős, szép, felkavaró és látványos. Azt gondolom, a decemberi magazinba mindent beleadtunk. Világszínvonalú kiadványt raktunk össze, amelyben nincs egy felesleges betű és kép sem. Ráadásul megnyertük címlapnak a káprázatos Nagy Alexandrát – Alizt az RTL Klub Barátok közt című napi sorozatából.
Hab a tortán: búcsúszámunkhoz csodálatos 2020-as Playboy-naptár is jár, hogy jövőre még egész évben legyen miben gyönyörködni.

BUS ISTVÁN
crossplatform főszerkesztő, Playboy

Kedves Megrendelőnk,

Köszönjük, hogy megrendelte a Playboy Delux Naptárat. Sajnálatos módon azonban az alacsony megrendelési szám miatt nincs módunkban legyártani a terméket. Természetesen, visszautaljuk Önnek a befizetett 4445 forint összeget. Kérjük, adja meg bankszámla számát az alábbi weboldalon, és mi a lehető legrövidebb idő alatt visszautaljuk az összeget.

elofizetesem.hu/deluxe/visszafizetes/

(Amennyiben vasárnap éjfélig regisztrál abban az esetben már hétfőn délelőtt, még karácsony előtt utaljuk az összeget, ha ez után tud csak regisztrálni, akkor január 10-én tud menni az utalásunk. )

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk.

Üdvözlettel, A Playboy szerkesztősége

 

 

PB1912_800x400_content calendar

A Barátok közt mind a legutóbbi ideig „tiltott gyümölcs” volt a Playboy számára – nem igazán tudtuk bevenni. Ám egyszer csak ott is új szelek kezdtek el fújdogálni, ezért sikerült megnyerni az utolsó lap számára Nagy Alexandrát. Remélem, Önöknek is tetszik majd Alex csodálatos sorozata – amelyet a kitűnő Nánási Pál fotografált.

PB1912_800x400_content headers4

Nagyinterjúnk Marco Rossival készült. A labdarúgó szövetségi kapitány ritka megnyerő figura. Derűs, intelligens, igazán pozitív interjúalany. Ha van attitűd, amire a magyar válogatottnak – Magyarországnak – szüksége van, akkor az éppen ez. Hogy aztán a közeggel mit kezd majd, és aranylábú fiaink képesek lesznek-e oroszlánként beverekedni magukat az Eb-re – hát, arról már nem a magyar Playboy fog beszámolni.

PB1912_800x400_content headers2

A 20 kérdésünket decemberben Csorba Lócinak tettük fel. A „Nem táncolsz jobban, mint én” című sláger szerzője és előadója szintén egy laza és mókás figura. Nem véletlen, hogy ragaszkodó rajongótábor kíséri a zenekart az útján.

PB1912_800x400_content headers6

Nagyobb anyagaink közül ajánlom figyelmükbe azt a cikket, amely arról szól, kell-e rettegnünk attól, hogy a mesterséges intelligencia egyszer csak hozzánk kapcsolódik és a testünkbe költözik. Nos, véleményem szerint ha rettegünk, ha nem – ez így is, úgy is bekövetkezik majd. Jobb, ha felkészülünk!

PB1912_800x400_content headers8

Ha karácsony, akkor hal. A magyarok decemberben eszik a legtöbbet belőle. Pedig érdemes többet fogyasztani. Ritka egészséges, és ha jó minőségű halat szerzünk be, valamint jól van elkészítve, akkor igazán nagyszerű. Nekem is sikerült megbarátkoznom vele, és már évente legalább kétszer megeszem.

PB1912_800x400_content headers7

A végére pedig két autós cikk jöjjön. Egy nyúlfarknyi anyagunk Elon Muskkal és a Tesla Cybertruck-kal foglalkozik. Egyszerűen zavarba ejtő ez a jármű, és a bemutatója is inkább kínosan vicces volt – betörték a törhetetlen ablakát –, mint cool. És mégis: Musk az a fickó, aki érti az idők szavát, aki pedig lehurrogja, az is rájön, hogy kár, mert csak utána kullogunk. (A bátor gyerekmentő barlangi búvárt lepedofiloznia természetesen mérhetetlen bunkóság volt.)

PB1912_800x400_content headers3

És már most gondoltunk a tavaszra, így bemutatunk egy bivalyerős, hiperlaza BMW-t. Ha tehetik, nézzenek bele az utolsó Playboyba. Minden benne van, amit mi gondolunk a világról, és tudom, hogy világszínvonalú magazint készítettünk. Búcsúzom hát – vigyázzanak magukra. És próbáljanak meg úgy élni, ahogy annak idején az alapító, Hugh Hefner is. Félelem nélkül, önmagukat kiteljesítve, hedonista módon, lazán. Ahogy Hef mondta: „Az élet túl rövid ahhoz, hogy mások álmát éljük!” Maradjanak mozgásban!

ELOLVASOM

PB1911_800x400_content header

Fenti soraim nem üres rébuszok. Nagy Kriszta Tereskováról beszélünk, a festőművészről, aki ebben az interjúban mindent felvállal. A hibáit, az erényeit. A személyisége összes regiszterét: pozitív és negatív tulajdonságait. Szenvedélyeit és szenvedéseit. És meztelenül megmutatja magát a Playboy olvasóinak. Azt kell, hogy mondjam: az idei csúcsot ezzel az interjúval értük el.

PB1911_800x400_content header2

20 kérdésünk alanya egy valódi Playboy. Dr. Neszmélyi Emil mindenhol a csúcsra tör. Szakmai életében sikeres ügyvéd, hegymászóként pedig, szép csendben, sorra hódítja a kontinensek legmagasabb csúcsait. És igen, megvolt neki a Mount Everest is. Céltudatos, kemény és kitartó. Ja, és asztmás.

PB1911_800x400_content header3

Greta Thunberg behajózott New York-ba. Elmondta fontos beszédét ez ENSZ-ben. És egyből elkezdték fikázni a „felnőttek”: mit akar itt ez a gyerek? Nem szakértő. Nem éri fel ésszel. Iskolás még. Asperger-szindrómás. Biztos a szülei állnak mögötte. Biztos egy ördögi gépezet. Biztosan a tudjukkik. Nos tehát, csak hogy egyértelmű legyen: el a kezekkel Greta Thunbergtől!

PB1911_800x400_content header4

Eljött ez is: megválasztottuk a Playboy Év Autóit. Ismerje meg az összes győztest, és nézze meg, milyen jó kis rendezvényen adtuk át a díjakat!

PB1911_800x400_content header5

Jöjjön velünk újra a Távol-Keletre! Kambodzsa most a titkos favorit, Angkor Wat romtemplomával, végtelen rizsföldekkel, Instagram-pozitív tájakkal-városokkal, és barátságos emberekkel.

PB1911_800x400_content header7

Idén húsz éves a Harcosok klubja. Badics Ferenc szerkesztő ennek apropóján végigveszi, kik azok, akikből a generációnk pozitív férfiképet meríthetett. Most, voltak néhányan, de hogy mára éppen hol tartunk? A szerző szerint éppen a „Tökeinket keresgéljük.”

PB1911_800x400_content header8

Ha pedig rátekintünk Natalia Andrejeva címlapsztárunk képanyagára, akkor büszkén jelenthetjük: megtaláltuk őket!

PB1911_800x400_content header6

Megjelent a Playboy limitált szériájú giganaptára!

 Négyszeres felületen négyszer annyi testfelület! Minden lapján csodálatos nők és perzselő erotika. Rendelje meg ma, és élvezze egy éven keresztül!

 A PLAYBOY EXCLUSIVE sorszámozott DELUX NAPTÁR már előrendelhető!
3995 Ft helyett 2995 Ft most Playboy magazinnal!

1080x1920_A2_Playboy_Calendar_2020_banner

Megrendelem

Vajon mire gondolt Matti Nykänen, minden idők egyik legalkoholistább és legjobb síugrója? Általában a pinára, de most előbb ugranom kell” – válaszolta a négyszeres olimpiai bajnok, tökéletesen összefoglalva a férfilét és -gondolkodás lényegét. Ennél azonban többről van szó Bede Márton cikkében.

264133-bede-marton-ferfiagy.775x400

Hallotta a legújabb viccet? Hogy Kínában betiltották a South Parkot? Ja… Ez nem is vicc, hanem maga a véres valóság. Badics Ferenc szerkesztő kedvet csinált ahhoz, hogy leüljek egykori kedvenc rajzfilmsorozatom elé. A legjobban Cartmant bírom, ha valaki kérdezné. De hát nem kérdezi senki.

264131-south-park-kina.775x400

Jöjjön egy jó régi, jó kis nagyinterjú! Bródy János a végtelenségig önazonos, önreflexív és hiteles benne. Választ ad fontos kérdésekre – például, hogy miért fontos a liberális demokrácia és a különböző szabadságjogok. És hogy min rúgták össze a port Szörényi Leventével. Már ha egyáltalán összerúgták…

258545-brody-janos-illes.775x400

És ha már Bródy – akkor Illés, és akkor Fonográf. Ha van otthon fonográfja/lemezjátszója, akkor ezt a házioltárt Önnek találták ki!

264315-hrdl-vinyl-table.775x400

Alább egy remek cikk arról, hogyan szervezzünk szexpartit. Nos, azóta újabb pontok is jöttek az eredeti cikkhez: ne közbeszerzésnyertesekkel csináljuk, és lehetőleg senki ne videózzon közben. (És masszázs alkalmával se csábuljunk el!)

264246-gruppen-szex.775x400

Lazításként: van, aki nem tud belenyugodni, hogy eljött az ősz. Nekik egy kis nosztalgia (vagy akár alkalom a nyári felkészülésre): a CNN összeállítása a legszebb görög falvakról.

http___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_191007134119-02-most-beautiful-greek-villages

Mi vagyunk a Playboy; még szép, hogy mutatunk valami csoda izgis képanyagot:

264335-elaina-vice-modell.775x400

Nemcsak velem találkozhat, de Gianni Annonival, Rákóczi Ferivel, Pokorny Lia és Thuróczy Szabolcs színészekkel. Ráadásul egy kitűnő hangulatú eseményen, a Playboy Lounge-on. Úgy döntöttünk, nemcsak egy kiváltságos, belső csapatnak szervezzük emg ezt a rendezvényt, hanem demokratikusan „kinyitjuk”, és bárki  vehet jegyet erre a jó hangulatú estére. Jöjjön, jó lesz! Infók alább:

screenshot-www.playboy.hu-2019.10.04-12-26-05

A rendkívül vicces stand-upos, Kőhalmi Zoltán svéd krimiparódiát írt. Erről is beszél az októberi Playboyban megjelent nagyinterjúban. A Harle Tamás által felvett beszélgetés ezen részét csak a playboy.hu-n olvashatják!

263589-kohalmi-standup.775x400

A Magyar Narancs szerzője, Köves Gábor meglehetősen hosszú cikket írt arról, hogyan készülnek Hollywoodban a trükkfelvételek. Hogy miként lesz a digitális varázslatból életszagú valóság.

260963-cgi-filmtrukkok.775x400

És ha már Hollywood: újabb Jokert köszönthetünk sorainkban. A modern változatok között ott találhatjuk az ördögien zseniális Jack Nicholsont, a szerepbe ragadt, majd később sajnálatosan elhunyt Heath Ledgert, az Oscar-díjas rockzenészt, Jared Letót. És most itt van Joaquin Phoenix, aki a kritikák szerint teljesen új szintre emeli a képregény-antagonista eredetmoziját.

263869-joker-film.775x400

Érdemes-e átverni egymást (és magunkat) a párkapcsolatban? Hát persze, hogy nem.

263062-playboy-advisor-playboy-tanacsado.775x400

Küldöm ezt a cikket mindenkinek, akik szerint mit akar ez a fiatalka, lelkibeteg kislány a klímaváltozással, mikor úgyis csak a szülei meg a „tudjukkik” állnak a háta megett. Szóval, tessék, olvassák, lehet válogatni az indokok közül! (Irónia!)

29688921_8c74b0b42569d01bd03a8447f1ed575a_wm

Az oroszok újra eladták nekünk a régi, rossz, elavult metróikat. Kár, hogy az állomásokat nem kaptuk meg. A szovjet elvtársak anno valamiért a föld alá űzték az épületpornót: a moszkvai földalatti megannyi állomás olyan, akár egy-egy kisebb, dekadens palota.

photo_herwig_soviet-metro_1

És ha már a moszkvai metró nem a világörökség része, Bruna fenekét viszont azzá nyilvánítottuk.

263569-bruna-lima-hatso.775x400

 

PB1910_800x400_content headers nofade

Én meg Nagy Zsolt interjúja kapcsán nem tudtam. Ez egy hihetetlenül jó anyag, egy kendőzetlenül őszinte – épp ezért Kelet-Európában meglehetősen szokatlan – beszélgetés. Fábián László szállította a Playboy számára.

 PB1910_800x400_content headers nofade3

Úgyszintén erős cucc a nagyinterjúnk. Harle Tamás beszélgetett Kőhalmi Zoltán standupossal. A humorista svéd detektíves krimiparódiát írt, de a könyv csak apropó ahhoz, hogy jobban felfejthessük benne a humorista életének különböző stációit.

PB1910_800x400_content headers nofade2

A Magyar Narancsból is jól ismert Greff András újságíró azt járja körbe, hogy a mai popelőadók, a dívák, vajon mit üzennek a számunkra a testükkel. Természetesen a primér üzeneten kívül.

 PB1910_800x400_content headers nofade7 (1)

Tudják, mi az a deepfake-pornó? Majd megtudják. Hegyeshalmi Richárd, a cikk szerzője szerint hamar eljön az idő, amikor az arcunkat simán, egy kattintással ráapplikálják (egy applikációval) egy pornófilmszereplő fejére. És akkor aztán magyarázkodhatunk majd a csajunknak/anyánknak/az osztálytalálkozón/a munkahelyünkön. Hiányzik ez nekünk? Nem, de mégis ez vár ránk.

 PB1910_800x400_content headers nofade5

És a végére egy laza téma: itt az október, támad a botrytis, rothad a szőlő – alakul szépen a tokaji bor. Mit kell tudni eme ambróziáról? Merre vegyük az irányt, ha nekivágunk a Hegyaljának? Minden kiderül Ercsey Dániel írásából.

 PB1910_800x400_content headers nofade4

És akkor: Adel Vakula úgy húzza le magáról a bugyit a címlapon, hogy abba az olvasó egy az egyben „belevakula”. Elnézést a világ legrosszabb szóviccéért, de ha már csak ketten felnevetnek az olvastán, már jobb hely lesz a világ.

 PB1910_800x400_content headers nofade8

 

Ganxsta, ahogy Kantot reklámoz? Ennél is mókásabb dolgokat olvashat ebben a kiváló nagyinterjúban!

258529-ganxsta-zolee-doglegy.775x400

A macsóság fokozható? Hát persze. Itt a legújabb Rambo-film premierje. Soha nem lesz vége ezeknek, már most szólok. Nézzük végig együtt az ikonikus bökők replikáit! A cikk az aktuális Playboyban, kinyomtatva is megtalálható!

262686-rambo-sylvester-stallone.775x400

A mai kortárs festészet igenis menő. Hogy ezt nem csak belföldön tudjuk, arra bizonyíték, hogy a jövő héten Londonban lesz egy nagy ívű, fontos árverés, ahol hazai képek kerülnek a kalapács alá.

262794-dobossy.775x400

Az oké, hogy titkos vágyaink vannak. Az is oké, hogy ezeket meg kívánjuk valósítani. Ámde: ne tegyük nevetségessé a nőnket, és ne is használjuk tárgyként. Tanácsadónkban erre próbáljuk rávezetni egyik levélírónkat.

262801-olvasoi-level-troll.775x400

Bede Márton szerint a magányos férfi toposza nemhogy röhejes, hanem egyenesen cool. Ne legyünk kapcsolatfüggők, ne legyünk fecsegő pofázógépek, hanem legyünk helyette magabiztos magányos farkasok!

262249-maganyos-ferfi.775x400

Sokat beszélünk a klímaváltozásról, azonban kevesen lépnek igazán a politikusok tyúkszemére. Pedig ez a megoldás. Oda kell tenni magunkat keményen, akár az Extinction Rebellion hús-vér akcióhősei!

262781-xr-extintion-rebellion.775x400

Ez meg itt a New York Times tíz tippje gyakorlott hoteljáróknak. Felhívnám a figyelmet az utolsó pontra: menjünk inkább hostelbe, az ötödannyiba kerül.

30tips-hotels-superJumbo

Ezen a hétvégén rendezzük meg az Arena Mallban a Playboy Car of The Year rendezvényének szatelit eseményét, a nem kevésbé fontos CarBart. Szuper autók, nagyszerű programok – látogasson el szombat-vasárnap az Arenába. Személyesen is találkozhatunk!

262678-mobil-vezetes.775x400

És hát: mivel mi vagyunk a Playboy, mi sem természetesebb, hogy megkoronázzuk a heti hírlevelünket ővele:

262805-stacia-kelly-dogos.775x400

261791-dadpuszta-ozora.775x400

Itt pedig egy remek cikk a legjobb magyar építészeti magazinból, az Octogonból. Az ozorai bulihelyszín építészetét boncolgatja. A hely mágikus erejéhez nagyban hozzájárul az elképesztő architektúra.

ozora9

Van, aki belföldön utazgat, és van, aki gépre szál. Szücs Gábor, Playtech rovatunk állandó szerzője egy egészen hosszú anyaggal lepett meg bennünket: tett egy túrát a legendás 66-os úton – az Egyesült Államokban.

260715-road-trip-amerika.775x400

És akkor most menjünk a moziba be: Badics Ferenc szerkesztőnek eldurrant az agya, amikor megtudta, hogy a legendásan gagyi Ál/arc című akciófilm remake-je készül éppen Hollywoodban. Egy eldurrant szerkesztői agy szokta magából kitolni a legjobb cikkeket. Íme:

262090-alarc-hollywood.775x400

Badicsból sosem elég: olvassák el egy, a magazinban is megjelent hosszabb cikkét a férfias  beavatási szertartásokról. Tanulságos, érdekes, izgalmas. Ezért szeretjük a Playboyt – na meg a szerzőt!

259416-beavatas-szertartas.775x400

Egyáltalán nem tervezek meghalni, ezért nem is szeretem azokat a címeket, hogy „Negyvennyolc horgolt makramé, amit látnod kell, mielőtt meghalnál…” De ez most mégis egy jó lista: külföldi oldal ajánl magyar regényeket.

fatelessness-banner

És hát: mivel mi vagyunk a Playboy, természetesen jöjjön egy kis nyalánkság!

262074-sofia-silk-modell.775x400

Mondhatni, szívélyes, jó viszonyt ápolok a Tankcsapda zenekarral már egy ideje. (Emlékszem, életem egy nehéz szakaszán is átsegített a zenéjük, nagyon régen.) De azért mégis meglepett, amikor felkértek, hogy működjek közre a Szevasz, öcsém! című új klip bemutatóján. Erről szól az alábbi írásom.

261699-tankcsapda-videoklip.775x400

Ha valakiben benne van a bugi és a rockandroll, akkor mindegy, mit énekel. Csinálhat akár népzenét is. Palya Bea júniusi nagyinterjúnkban olyan dolgokról mesélt nekem, amikől magyar közszereplők – se nők, se férfiak – nem nagyon szoktak. A saját, felfokozott érzéki életéről, a szexualitás mindent gyógyító hatalmáról.

258578-palya-bea-enekesno.775x400

Badics Ferenc szerkesztő mindig tudja, mi a cool, és pontosan érzi, melyik az a kulturális termék, amely értékes és/vagy önfeledt szórakozást nyújthat. Nos, ebben a cikkében a Bad Boys új részéhez írt ajánlót. A film értékesnek nem értékes, de hogy szórakoztató lesz, az biztos.

261731-bad-boys-mindorokke-rosszfiuk.775x400

A szociológus végzettségű Vida Ferenc főszerkesztő-helyettes tíz évig volt autós újságíró. A cikk elolvasása után, szerinte a villany-Porsche, az elektromos meghajtású Taycan szuper kis autó lesz. És ha ő azt mondja, akkor az úgy is van.

261737-porsche-taycan.775x400

Szexelt-e már a számítástechnika és a net segítségével? A kérdés költői: hát persze. A dolognak van sok előnye, de azért veszélyek is leselkednek a felajzott felhasználókra. Dr. Almási Kitti most mindenről lerántja a leplet.

258280-kiberszex-cyberszex.775x400

Figyelem! Szeptember 10-én érkeznek az új ájfónok! Üröm az örömben, hogy a forintot közben agyonverték, és minden idők legborzasztóbb árfolyamával várja a prömiert. Az appleblog arról lamentál, mi következik most mindebből.

maryna-yazbeck-pyzjoMvyCmw-unsplash

Erre a programra pedig menjen el! Talán nem lesznek százmillióan a fémgömb alatt.

DCIM134MEDIADJI_0025.JPG

Mi vagyunk a Playboy: természetesen mutatunk fedetlen bőrfelületeket is. Elena, a bombanő éppen felrobbanni készül.

188126.w

pbfb1909

Herendi Gábor az évek során az egyik legfontosabb magyar közönségfilm-rendezővé vált. A Valami Amerika és a Kincsem után azonban most egy nyomasztóbb fába vágta a fejszéjét: Szabó Győző drogos pokoljárását viszi filmre a könyvvel azonos Toxikoma címen. Nagyinterjúnk vele készült, a fotók pedig a forgatáson születtek.
PB190708_800x400_Moon2
Hogy ki is Lorenza Izzo? Ő a legújabb Tarantino-film egyik üdvöskéje: a főhős, Rick Dalton újdonsült olasz asszonkáját alakítja a Volt egyszer egy Hollywood című legújabb opuszban. Most, hogy már én is láttam a filmet, nem csatlakoznék a hozsannázó kórushoz: én bizony elég sokat fészkelődtem a maratoni mű alatt, és vártam, hogy végre történjék valami a vásznon. Nos, a temperamentumos Lorenza Izzo is vitt némi színt a filmbe.
PB190708_800x400_Moon3
Érdekli, hogy miként zajlik a szexturizmus a Távol-Keleten? Ez a cikk akkor Önnek szól. Fülledt éjszakák, szexi pillanatok, és hát, veszélyek is. Minden, amit tudni kell a húsbavágó témáról.
PB190708_800x400_Moon4
A pszichoaktív szerek reneszánsza jön el lassan. Nemcsak hogy a marihuána európai legalizálása is elkezdődik – Luxemburg az első fecske –, hanem lassan kiderül, hogy a betiltott szerek akár orvosi, gyógyító hatással is bírhatnak, ha értő kezek adagolják azokat. Fogunk-e legálisan LSD-zni? Kapunk-e pszilocibin gombát receptre a körzeti dokitól? A cikkből kiderül.
PB190708_800x400_Moon5
Jön a befejező Rambo-film: ennek okán körbejártuk a filmben felhasznált bökőket, valamint olvasható egy nagyobb írás a késmániás Winkler Róberttől a különböző szúró-vágó alkalmatosságokról. Magam amúgy egyszer jártam Andy Vajna Los Angeles-i otthonában, ahol a falon bekeretezve lógtak a Rambo-filmek emblematikus kései. Andy rámutatott az impozáns kollekcióra, majd vigyorogva mondta: „Látod, ahogy nőttek a kések, úgy csökkent a filmes bevétel.”
PB190708_800x400_Moon6
Na jó, mi vagyunk a Playboy: jelen számunkban egy magyar hölgy, Bagó Alexandra dobta le a textilt – ráadásul egy igazi vadnyugati városban. Alexandra szépsége egy vad musztángot is betörne, és megállítaná a pisztolyunkból kilövellő golyót is.
PB190708_800x400_Moon7

 

A humormajszter

Határon innen, ahtáron túl, Bödőcsre megtelik minden nézőtér és aréna. A vidék sztorikktól az aktuálpolitikáig, Bödőcs Tibor minden hangszeren játszik – a humorista kiemelkedik kortársai közül. Nemcsak vicces, de remekül parodizál is.

ELOLVASOM

Az ikon

Van-e férfiasabb magyar színész Cserhalmi Görgynél? Az egykor még kaszkadőrmutatványokat is lazán bevállaló Cserhalmi ugyanakkor érzékeny, gondolkodó ember. Mindkét énjét megvillantja ebben a beszélgetésben.

ELOLVASOM

Az altersrác

Likó Marcell az évek során meggyőző erejű rocksztárrrá avanzsált – magam is megtapasztalhattam ezt, amikor a Budapest Parkban végignéztem egy fegrgeteges Vad Fruttik koncertet. Remek zene, jó szövegek, átélt és hiteles színpadi jelenlét: ez Likó Marcell.

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet a playboy.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest, Angel Sanz Briz út 13., Graphisoft Park
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.