Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Runner's world magazin

Kedves Futó,

sajnos jelenleg az ország több pontján is óriási a szmog, ami azt jelenti, hogy még mi sem feltétlen arra buzdítunk, hogy bárhol indulj útnak és fuss! Viszont van megoldás arra, hogy ilyenkor is edzésben maradj, ha lejebb görgetsz, találsz is erről egy hasznos cikket. Egyébként ebben a szürke időben nagyon nehéz motiváltnak és lelkesnek maradni (tapasztalatból mondom), nemcsak a sportban, hanem a mindennapokban is, úgyhogy összegyűjtöttem neked a runnersworld.hu-ról pár olyan cikket, amik segítenek, hogy könnyebben erőt vegyél magadon. Remélem, a jövő héten pedig már kisüt a nap, és mindenkinek jobb lesz a kedve és nagyobb az akaratereje!

Birta Brigitta
crossplatform főszerkesztő, Runners World

Szmogban, szabadban?!

Napok óta szmogriadó van Budapest területén. Mondjuk, ha jobban szemügyre vesszük az ország légszennyezettségi térképét, az sem sok jóval kecsegtet, ha máshol indulnánk futni.

ELOLVASOM

Megfogadtad, hogy januártól futni fogsz? Tippek egy coachtól, hogy biztosan ne bukj el 2 hét után

Eldöntötted, hogy sokkal komolyabban veszed a futást, mint valaha? Netán a pluszkilók leadása lesz az idei célod? Végre tudatosabban figyelsz a nyújtásra vagy az erősítő edzésekre? Mit gondolsz, a januári fogadalmad meddig tart majd?

ELOLVASOM

Új világrekord 10 kilométeres futásban

A valenciai gyors pályán rendszeresen dőlnek meg a rekordok!

ELOLVASOM

3 egyszerű módszer a cukorfogyasztás csökkentésére

Szó szerint a cukor ad tápanyagot a futáshoz, de például a gondolkodáshoz is szükség van rá. Ugyanakkor túlzott fogyasztása (akár természetes, akár hozzáadott változata), épp az ellenkező hatást válthatja ki: lassulás, tompulás, csökkenő agyi tevékenység, s persze súlygyarapodás.

ELOLVASOM

Aktuális címlapunkon a 2019-es Spartathlon négy legsikeresebb magyar futója!

Különleges lapszámmal készültünk az év végére: a címlapon Maráz Zsuzsi, Bódis Tomi, Csécsei Zoli és Simonyi Balázs szerepel, belül pedig rendkívül izgalmas interjúkat olvashattok velük!

ELOLVASOM

„Minimális eszközzel, a maximális kalandért”: Rakonczay Gábor új kihívásra készül

A kétszeres Guinness-rekorder és hatszoros óceánátkelő magyar hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa, Rakonczay Gábor január 20-án elindul a legújabb kalandjára, amely minden eddiginél merészebbnek ígérkezik.

ELOLVASOM

„Arra gondolok, ha nincs ott az edzéstervemben a mai futás, nem indulok el”

Kicsivel reggel 7 után indulok. Fejlámpa van a fejemen, amire valójában már nincs is szükség. Hideg van, a levegő párás, 100 méter után már emelkedik az út. Kapkodom a levegőt, még nem történt meg a szervezetem adaptációja.

ELOLVASOM

Téli bőrápolási tippek: nincs több kicserepesedett száj és feszülő bőr!

Fontos a futás előtti bemelegítés, de ennél fontosabb az első lépés, hogy bőrünket is felkészítsük a zimankóra! A megfelelő hidratálással elkerülhetjük a kicserepesedett ajkakat, a sebes kezeket és a fakó, száraz arcbőrt.

ELOLVASOM

Egy újabb jó ok, hogy 2020-ban végre kipróbáld a mediterrán étrendet!

A mediterrán étrend nemcsak a szívre és a teljesítményre van jótékony hatással, de a legújabb kutatások szerint még egy fontos dolog miatt érdemes az életünk részévé tenni ezt a fajta étkezést.

ELOLVASOM

rw_1906_hirlevel

Ultranagyhatalom lettünk?

Kétségtelen, hogy az idei Spartathlon a magyar futók diadalát jelentette, de vajon elmondhatjuk, hogy ultranagyhatalom lettünk? Négy nézőpont, négy különböző válasz, és persze sok más izgalmas infó Maráz Zsuzsiról, Bódis Tomiról, Csécsei Zoliról és Simonyi Balázsról. (Lapozz érte a 40. oldalra!)

rw_1906_hirlevel2

 Télen sincs megállás!

Ha tél, akkor itt az alapozás időszaka, de vajon mindent tudsz róla? Miért fontos ez az időszak, és mit kell ilyenkor csinálni? Jakus Béla futóedző választ ad a kérdésekre, hogy te is kihozhasd magadból a maximumot! (16. oldal)

rw_1906_hirlevel3

Run safe

Az, hogy a futás örömöt jelentsen, és nyugodtan, stresszmentesen lehessen űzni, alapvető kellene, hogy legyen. Viszont főként télen, amikor korán sötétedik, és főként a nőknek nem mindig az. Mit tehetünk ez ellen? Hogyan védjük meg magunkat? Olvasd el erről szóló cikkünket! (60. oldal)

rw_1906_hirlevel4

Nincs kedved futni?

Ne aggódj, nem ördögtől való ilyet érezni/mondani. Alberti Petra, a RW Ébredj futóklubjának egyik alapítója is pont így érzett az utóbbi időben, a magazin hasábjain elmesélte, miért és hogyan jutott túl rajta! (82. oldal)

unnamed (1)

Egy kis sporttáplálkozás

A kalcium rendkívül fontos tápanyag a futók számára, mégsem szentel rá mindenki elég figyelmet. Kalciumkisokosunkból megtudhatod, mennyire van szükséged, hogyan juttathatod be hatékonyan, és milyen előnyökkel jár ez! (86. oldal)

rw_1906_hirlevel6

 Ha te is beszerezted a magazint, fotózd le, és tageld be a @runnersworld_hu-t az Instagramon, hogy mi is láthassuk és megoszthassuk!

screenshot-trello.com-2019.12.10-10_55_29

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet a runnersworld.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
[unsubscribe]LEIRATKOZÁSÉRT KATTINTS IDE[/unsubscribe]

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.