Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Runner's world magazin

Kedves Futótársam,

lassan kezdünk visszatérni a normál kerékvágásba (akár nagyon vártuk már ezt a pillanatot, akár nem), és ehhez szeretnénk egy kis lendületet adni neked ezen a héten! Összeszedtünk néhány ütős videót olyan core izom edzésekről, amiket futás után megcsinálhatsz, mert csupán pár percesek, szakértőink pedig azt mondják el, miért ne dőlj be azoknak a tévhiteknek, hogy „este 6 után nem szabad enni”, illetve a „szénhidrátok hizlalnak”. Ha hosszút tervezel futni, akkor miért a Velencei-tavat válaszd helyszínül, és milyen hazai termelőktől szerezhetsz be olyan egészséges élelmiszereket, amik nemcsak téged tesznek fittebbé, de a konyhádat is fenntarthatóbbá.
Motivációt, lendületet és jó futásokat kívánok, na meg persze jó olvasgatást a cikkeinkhez!

Birta Brigitta
Runner's World magazin, főszerkesztő

Fedezd fel a Velencei-tó környékét futva!

Ha olyan útvonalat keresel, ami passzol a maratoni felkészülés hosszú edzéseihez, ruccanj le a Velencei-tóhoz és egyszerűen fusd körbe.

ELOLVASOM

Egészséges alapanyagok, amelyek megvásárlásával hazai termelőket is támogathatsz!

Ha fenntartható, megbízható, hazai forrásból vásárolsz alapanyagokat az ételeidhez, nem csak te leszel egészségesebb, de a hazai kisvállalkozók fennmaradását is segíted: két ilyen legyet ütni egy csapásra azért elég menő, ugye?

ELOLVASOM

Kipróbáltuk, és imádjuk: pár perces videók, amik tökéletesen edzik a futás után a core izmokat!

Kicsit ráfeküdnél a core izmok edzésére, de unod a szokásos planket és a haspréseket? Összeszedtünk néhány rövid, de annál ütősebb videót, amikben a hangsúly abszolút a core izmokon van. Egytől egyig kipróbáltuk mindet, és azt kell mondjuk, ezeket tényleg érdemes hetente többször megcsinálni, akár a futásaid után is!

ELOLVASOM

Nem a csirke-saláta kombó a fogyás kulcsa! De akkor mi? Szakértőink elmondják!

Sokan téves információk segítségével próbálnak fittebbé válni és leadni a fölös kilókat, ám sajnos a hibás tanácsok miatt kudarcba fulladnak a terveik!

ELOLVASOM

Szerezz be pár új futócuccot kedvezményes áron!

Ha jól jönne egy-két új darab, akkor mindenképpen nézz szét a JOY-Napok DIGITAL SPECIAL kuponok között, mert néhány menő futószerkóra is lecsaphatsz az eredeti árnál olcsóbban!

ELOLVASOM

Magyar sportruházati márkák, amikre érdemes odafigyelni!

Még nem ismertek széles körben, de minőségiek, ráadásul ha vásárolsz tőlük, büszke lehetsz magadra, hiszen egy magyar kisvállalkozót is támogathatsz!

ELOLVASOM

Ha azért futsz, hogy fogyj, ezeket a tanácsokat tartsd be

Bár számos mozgásforma segít abban, hogy leadd a fölösleges kilókat, kétségtelen, hogy a futás az egyik legjobb. Nem kell igazodnod senkihez, saját magadra szabhatod az időtartamot, intenzitást és rendszerességet, ráadásul tényleg hatékonyan égetheted vele a kalóriákat.

ELOLVASOM

Büntetőkör #15 Szabó Gáborral, második rész: a gyorsan futott ultrákról (többek között)

A Büntetőkör legújabb részében folytatódik a beszélgetés Szabó Gábor és Simonyi Balázs között.

ELOLVASOM

Nagyon fáj, de nagyon hatásos: a dombrésztávos edzés

Számos edzéstípus létezik, amik mind más és más miatt hasznosak, és bizony van jó pár olyan, amit közben a pokolba kívánunk, ám utólag mindig nagyon örülünk, hogy elvégeztük.

ELOLVASOM

Neked miért hiányzik a verseny és a versenyzés?

Ez az év a legkülönösebb futóév, amelyre emlékszem az elmúlt 20 évből...

ELOLVASOM

Fantasztikusan inspiráló videó Eliud Kipchoge 2 órán belüli maratonjáról

Egy év telt el azóta, hogy az INEOS 1:59 kihívás bejelentésre került.

ELOLVASOM

Egy jó trükk, ha nem bírod fejben a hosszú futásokat!

Sok olvasónk panaszkodik arra, hogy bár az edzettsége meglenne hozzá, fejben nem elég erős ahhoz, hogy a hosszú futásokat képes legyen teljesíteni.

ELOLVASOM

Nem akármilyen izmokat építhetsz a futással, ha mostantól így csinálod!

Sokan azért kezdenek futni, mert a fogyás a cél, ez az edzés pedig nagyon hatékony zsírégető, ha rendszeresen végzed. Ám az izmokat is gyönyörűen formálja a futás - persze nem mindegy, hogyan csinálod!

ELOLVASOM

Változtassunk együtt – Egy egyenlőbb társadalomért

Egyre csak nő az a hatalmas szakadék, ami elválasztja a szegényeket a gazdagoktól, a nőket a férfiaktól, a fiatalokat az idősektől...

ELOLVASOM

Elfogták a férfit a Hármashatár-hegyen, aki többször támadt futókra is!

Szerencsére gyorsan reagált a rendőrség, és Kiss Miklós terepfutó segítségével ma reggel elfogták azt a férfit, aki rendszeresen támadt futókra is a főváros egyik legnépszerűbb hegyvidéki területén.

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet a runnersworld.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
[unsubscribe]LEIRATKOZÁSÉRT KATTINTS IDE[/unsubscribe]

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.