Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Runner's world magazin

Kedves Runner’s World-olvasó!

Remélem, már te is olyan izgatottan vártad a legújabb lapszám megjelenését, mint mi, akik készítettük! Nem véletlenül került Shalane Flanagan a címlapjára: azon túl, hogy igazi példakép, és van tőle mit ellesni, hamarosan megvásárolhatod az általa és táplálkozási tanácsadó barátnője, Elyse Kopecky által írt Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvet, amellyel kapcsolatban néhány diétatippet a magazinban is olvashatsz!

Birta Brigitta
crossplatform főszerkesztő, Runner's World

RW1905_hirlevel_1

Ezenkívül nagyon sok izgalmas és hasznos információt találsz a magazinban, például segítünk, hogy a futómozgásod a lehető leghatékonyabb legyen! (Lapozz érte a 20. oldalra!)

FIN_020-023_RW1905_FanniBZ_v2_2

És azt tudtad, hogy az olykor-olykor beiktatott délutáni alvás nagyon jót tesz az egészségednek, de csak akkor, ha betartod a szabályait? (34. oldal)

FIN_034-035_RW1905_powernapBK_6

Simonyi Balázs folytatta nagy sikerű cikkét, megérkezett a Futóhiszekegy második része, amivel biztosan minden rendszeresen futó társa egyetért majd… (74. oldal)

FIN_074-075_RW1905_Futohiszekegy2BK_6

De nemcsak rád, hanem a kicsikre is gondoltunk! Bemutatunk három olyan helyet, ahol a gyerekek úgy sportolhatnak, hogy egyszerre élvezzék és hozzák ki magukból a lehető legtöbbet. (82. oldal)

FIN_082-087_RW1905_gyerekfutasBZ_8

Természetesen ezúttal sem maradhat ki a SHOE GUIDE, ahol bemutatjuk a legújabb futócipellőket, és segítünk abban, hogy te is megtaláld a számodra legmegfelelőbbet!

 

RW1905_hirlevel_6

Jó olvasgatást kívánok!

JOY-napok kuponok a Runner’s Woldben is, nézd mire érvényes:

JOY_napok_rw

Motivációs tipp hosszú futáshoz: a hálakilométer

A hosszú futásokkor könnyen előjön az az érzés, hogy „minek csinálom? Inkább megyek haza...”, ezért fontos, miként kezeled az ilyen helyzeteket!

ELOLVASOM

Büntetőkör Podcast #8 – Simonyi Balázs az idei Spartathlon férfi győztesével, Bódis Tamással beszélget

Itt a Runner's World és Simonyi Balázs podcastsorozatának legújabb darabja, ezúttal Bódis Tamással!

ELOLVASOM

A quinoa tényleg egészségesebb, mint a jól bevált rizs?

A quinoa évek óta az egészséges étrend kedvelőinek egyik nagy kedvence, nem mellesleg igazi Insta-sztár. De tényleg érdemes lecserélni régi nagy kedvencünket, a klasszikus vagy a barna rizst a quinoára?

ELOLVASOM

Túlstresszeled az edzéseidet? Tippek, hogy örökre kivédd az ebből adódó sérüléseket

Mostanában kellemetlen fájdalom tör rád futás közben? A legvalószínűbb ok a kimerültség, ezen viszont csak te tudsz változtatni. Fogadd meg a következőket!

ELOLVASOM

„Nem úgy van a Spartathlonon, hogy odamegyünk és tuti nyerünk” – interjú Maráz Zsuzsival, kétszeres Spartathlon győztessel

Maráz Zsuzsi győzött szombaton a Spartathlonon második alkalommal. Ezt ma már tudjuk. De azt, hogy micsoda győzelem volt ez, talán nem mindenki.

ELOLVASOM

„Erőt merítettem abból, hogy tudtam, sokan bíznak bennem” – Bódis Tamással, a Spartathlon győztesével beszélgettünk

Az idei Spartathlon minden idők legeredményesebb versenye lett hazai szempontból. Bódis Tamás, Bogár János után a második magyar férfi futó, aki nyerni tudott a világ egyik legkeményebb ultramaratoni versenyén.

ELOLVASOM

Kenenisa Bekele a világ második leggyorsabb maratoni idejét futotta Berlinben

Ráadásul csupán 2 másodperccel volt lassabb, mint a világcsúcstartó Eliud Kipchoge. A kenyai futó, aki jelenleg az INEOS 1.59 kihívásra készül, idén nem futott a berlini mezőnyben.

ELOLVASOM

Változások a jövő évi Ultra-Trail Hungary-n

Az alábbi változásokra, újdonságokra lehet számítani a 2020-as UTH-n, a legnagyobb hazai terepfutó eseményen.

ELOLVASOM

Tényleg minden edzés után ki kell mosni a futócuccokat?

A válasz: nem feltétlenül. De azért pár dologra oda kell ám figyelni!

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet a runnersworld.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.