Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

InStyle

Kedves Olvasónk!

Te mikor dicsérted meg magad utoljára valamiért? Igen, magadat. Néha megfeledkezünk arról, hogy elismerjük a saját teljesítményünket, belénk van kódolva a szerénység, és túl szigorúak vagyunk magunkhoz, mikor kudarc ér minket. Pedig minden nő erős, és mindenkinek másban ismerszik meg az ereje. Az eszében, az ambícióiban, a kedvességében, az anyaságában vagy éppen az egyedülállóságában – ezekre mind büszkék lehetünk. Három címlapsztárunk, D. Tóth Kriszta, Pataki Ági és Tomán Szabina a tökéletes példák rá, hogy az élet arról szól, hogy folyamatosan tanulunk, fejlődünk, és a hibáinkból is tanulhatunk. Hogy a határozottság nőként nem „bűn”. Hogy senkinek nem egyszerű, és hogy mindig van mód változtatni, megújulni, és nem kell félni az ismeretlentől. Hogy mennyit számít, hogy irigykedés és másokhoz magunkat hasonlítgatás helyett támogassuk, segítsük egymást, és őszintén tudjunk örülni mások eredményeinek. Sikerük titka és az ahhoz vezető út tanulságai mindannyiunknak hasznosak lehetnek.

 

Alberti Petra
InStyle magazin, főszerkesztő

Kedves Előfizetőnk,

Köszönjük, hogy az elmúlt időszakban az előfizetőnk voltál, és reméljük minden alkalommal sok érdekes tartalmat találtál az InStyle magazinban!

Az előfizetésed most lejár, de ha továbbra is velünk tartasz, egyetlen kattintással eljutsz az oldalra, ahol 50% kedvezménnyel meghosszabbíthatod ITT.

Ha időközben már meg is újítottad az előfizetést, csak nálunk nem jelentkezett még a bizonylat, akkor is örülünk, hogy megírhattuk, milyen megtisztelő számunkra a bizalmad!

Üdvözlettel,

Az InStyle szerkesztősége

IS_2003_1

Címlapsztárjainkkal készült interjúnkat a 132. oldaltól olvashatod.

Power Women
Ebben a lapszámban 30 sikeres nőt is bemutatunk, akik
saját – nem egyszer férfiasnak tartott – területükön kiemelkedő eredményeket értek el, és akik jó példák lehetnek számunkra, ha az álomkarrier megvalósítása a cél. Az összeállítást a 36. oldaltól olvashatod.
Kép

A férfi stílusa
Ha egy nő más, mint a konvenciók diktálta elvárás, az félelmet, értetlenséget és bizonytalanságot vált ki az emberekből. Na de mi a reakció, ha egy pasi is ékszert visel? Ennek történetére tekintünk vissza A férfi stílusa rovatban. Emellett Ralph Fiennesszal is olvashattok exkluzív interjút új szerepéről a 158. oldaltól.
Kép

Interjú az örök optimista Drew Barrymore-ral
Drew Barrymore-ral készült interjúnk igazi lélekdopping,, reméljük optimizmusa rád is átragad az interjút olvasva, a 142. oldaltól.
Kép

Lakatos Márk ajánlja
Márk írását a digitalizálódó divathetekről a 84-85. oldalon olvashatod, emellett egy szuper összeállítást is találsz tőle az ország legcukibb glamping&wine helyeiről, bekuckózásra fel!
Az összeállítást a 180. oldalon találod.

Álomotthon, álomgardróbbal
Blaskó Niki, az ACG reklámügynökség alapító-ügyvezetője a mi kameráinkat engedte be először lenyűgöző ízléssel, kompromisszumok nélkül megálmodott otthonába és álomgardróbjába, amely hűen tükrözi, hogy a magyar dizájnerek és kortárs képzőművészek elkötelezett támogatója.Kép

Őszi trendszemle
Az ősz legmeghatározóbb szépség- és divattrendjeit is elhoztuk neked, 115 oldalon keresztül profi tippekkel, trükkökkel, sztárstílussal…
Kép

…és egy hatalmas, újdonságokat felsorakoztató fantasztikus parfümválasztási útmutatóval.

Kép

Melyik lesz a kedvenc anyagod ebből a lapszámból? Oszd meg velünk! És ne feledd, ahogy Drew Barrymore is mondja a vele készült interjúban: ideje egy kicsit kedvesebbnek lenni önmagunkhoz!

Keresd az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formátumban ezen a linken.

Minden valószínűséggel ez lesz az ősz egyik legnépszerűbb ruhája

ELOLVASOM

Találj rá a tökéletesre: Szoknyatrendek különféle alkatra

ELOLVASOM

Időtálló darabok: Ez a 3 nyári cipő, 2021-ben is képbe jöhet majd!

ELOLVASOM

Ez az apró részlet, bármilyen szettet különlegessé varázsol

ELOLVASOM

Praktikus és még sokszínű is: Így építsd be a bodyt a mindennapjaidba!

ELOLVASOM

A férfi stílusa: 5 vintage darab, amit bármikor megéri beszerezned

ELOLVASOM

Válaszd ki a tökéletes őszi könyvet – akár 60% kedvezménnyel a JOY-Napokon!

ELOLVASOM

Ez az édes levelű fűszernövény nem hiányozhat a balkonkertedből

ELOLVASOM

Örömmel jelentjük, már csak párat kell aludni, hogy végre személyesen is találkozhassunk az 1. Vegyélhazait Vásársorozat alkalmával!

ELOLVASOM

Ismét divatba jön a napszemüveg, ami Diana hercegné kedvence volt

ELOLVASOM

Jennifer Aniston karcsúságának a titka, amit azonnal ki akarsz próbálni

ELOLVASOM

Stílustippek Lakatos Márktól: Így dobhatsz le optikailag pár kilót magadról

ELOLVASOM

Nézz az égre: itt a nyári hullócsillagzápor csúcsidőszaka

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet az instyle.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
[unsubscribe]LEIRATKOZÁSÉRT KATTINTS IDE[/unsubscribe]

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.