Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

InStyle

Helló!

Bármennyire is szeretném, sokszor nincs időm arra, hogy még az oldalra kikerülés előtt elolvassak minden instyle.hu cikket. Általában a délutáni teám közben megyek fel az oldalra, ahol gyakran annyira belefeledkezem az olvasgatásba és olyan jól szórakozom, hogy el is felejtem, hogy igazából dolgozom. Akkor jut eszembe csak, ha véletlenül az egyik cikkben találok egy-egy elütést. Ilyenkor persze azonnal javítom. Múlt hét a lapzárta hete volt. A meló sűrűjében csak péntek délután tudtam időt tölteni a weboldalon. És arra gondoltam, hogy most így, külső szemmel nézve összegyűjtöm és elküldöm neked azokat a cikkeket, amelyek: 1, a legjobban tetszettek; 2, megnevettettek; 3, kielégítették az énem gyarló, sztáros pletykákra áhítozó részét. Jó szórakozást hozzájuk!

Ribánszky Ágota
crossplatform főszerkesztő, Instyle

5 ikonikus ruhadarab a 60-as évekből, amiket ma is imádunk

A hamarosan mozikba kerülő Volt egyszer egy Hollywood kapcsán összeszedtük azokat az ikonikus darabokat, amik a 60-as évek óta menők.

ELOLVASOM

Ezért az olcsó tornacipőért őrül meg mindenki Hollywoodban

Íme a tornacipő, amit minden celeb lábán látni lehet. Hogy miért pont ez? Különleges oka van!

ELOLVASOM

Amitől rettegnek a nők: bütyök és kalapácsujj

A tűsarok a nők fegyvere. Viszont egy rosszul megválasztott darab lábdeformitást okozhat, akárcsak ezeknek a celebeknek.

ELOLVASOM

7+1 toxikus vonzalom, ami már veszélyes

Előfordul, hogy egyes férfiak jobban gerjednek a sportautójuk bőrborítású kormánykerekére, mint barátnőjük kivillanó mellbimbójára. Perverzek!

ELOLVASOM

Elképesztő nászútdivat

Ismerted eddig azt a szót, hogy unimoon? Nem? Akkor segítünk, ez egy új, trendi formája a nászútnak.

ELOLVASOM

Te kibírnál egy napot hazugság nélkül?

Megpróbáltam, de nem tudtam végigcsinálni egy napot füllentés nélkül!

ELOLVASOM

Lehet szépen is öregedni?

A Hatalmas kis hazugságok sztárja 50 felett is bátran, méltósággal vállalja arcát és formás idomait.

ELOLVASOM

Nicole Kidman gyermeknevelési elveiről vallott

Az 51 éves Nicole Kidman férjével, Keith Urbannal együtt nevelik két gyermeküket, a 10 éves Sundayt és a 8 éves Faithet, a Tennessee-beli Nashvilleben.

ELOLVASOM

A nők 34 évesen a legboldogabbak – meztelenül!

Vajon miért tart a nőknek ilyen sokáig egészséges önbizalomra szert tenni? És észrevenni a szépet, a szexit a pőre tükörképükben?

ELOLVASOM

Soha nem lehetsz túl öreg a bringázáshoz

Tévedsz, ha azt gondolod, hogy a sztárok kizárólag sofőrrel és luxusautóval közlekednek. Ők is sokszor pattanak nyeregbe - mutatjuk!

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet az instyle.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.