Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Kedves Olvasónk! Megjelent az InStyle januári–februári száma! Nézz bele!

Balla Eszter és Coco König. Két színésznő, két világ, ég és föld. A maga nemében mindkettő tökéletes.
Coco 22 éves, magyar anya és osztrák apa gyermeke, világpolgár, és a legjobb úton halad, hogy világsztár is legyen. Budapesti lakásán találkoztunk a fotózás előtti este, ahol fodrászunk, Travis segített neki néhány parókát felpróbálni. Meglepődtem. A világ csillogóbb felén mozgó Cocón nyoma sem volt sztárallűröknek, köntösben, kezében piszkos kiskutyákkal fogadott. Elmesélte, hogy a kölyökkutyákat a Bécsből kivezető út mentén találták Budapest felé. Büdösek, koszosak, éhesek, láthatóan tele vannak élősködőkkel, de nem hagyhatták ott őket. Sokáig bíbelődtünk mi is a kutyákkal, és mire kezdtek megtisztulni, előttünk is tiszta lett a kép: nem kell paróka. Coco akkor is Coco kell hogy maradjon, ha a fotózást Jane Birkin inspirálta. Ő így jó, ahogy van.
És persze Eszter is, aki képes kiragyogni a hazai szürke hétköznapokból. Olyan, mint egy jó mobilszolgáltató, akkora térerőt teremt maga körül, hogy jut belőle másnak is. A film, a színház és a család mellett – benne egy speciális nevelési igényű gyerekkel – jut ideje, ereje a közéleti szerepvállalásra, környezettudatosságra is. És most már magára is.
Jut eszembe, Eszterben és Cocóban van mégis egy közös vonás. Mindketten nagyszerűek modellnek is.
lapozos_190102_92-93
Idén is sorra vettük, kik voltak az év legmenőbb sztárjai, tervezői. És mik voltak 2018 legstílusosabb pillanatai.
lapozos_190102_32-33 (1)

Stílus gyorsan rovatunkba
n ezúttal is számost mikrotrendet mutatunk be, télikabát-körképünk pedig rácáfol a tévhitre, miszerint hideg időben képtelenség csinosan öltözni.
lapozos_190102_54-55

Mitől szép? című rovatunk főszereplője Gáspár Kata, akivel mostanság 200 első randi című sorozatban találkozhatsz. Szeplőkről, természetességről és az arcápolási rutinjáról is beszélgettünk vele.
lapozos_190102_72-73

ByeAlex énekes, producer, zeneszerző, de az egyik legmenőbb divatmárka, a Michael Kors reklámjának zenéje is az ő nevéhez fűződik. A férfi stílusa rovatunkban modellként is bizonyított.
lapozos_190102_98-99

Sikeres színésznő, jószolgálati nagykövet és édesanya – nem véletlenül rajongunk Balla Eszterért. A Mátrában készítettünk fotósorozatot vele.
lapozos_190102_112-113

Gyermekkorod kedvenc desszertjeinek megsütéséhez csak egy kis bátorság és néhány megbízható recept kell – utóbbit Bernáth József séf szolgáltatja.
lapozos_190102_124-125

Kedves Olvasónk! Megjelent az InStyle decemberi száma

Mindenki valami különleges ajándékkal készül a karácsonyra, mindegy, hogy saját készítésű vagy vásárolt, mindegy, hogy apró és olcsó vagy drága és nagy, a lényeg az, hogy ne legyen átlagos, közhelyes. Mert akiknek adjuk, azok iránt a szeretetünk sem átlagos, és az ajándékunkkal ezt igyekszünk kifejezni. A karácsony legjobb része végül is az, hogy látjuk, mennyire örül a másik.
Ebben a számban is nagyon sok mindent találtok, például Veiszer Alinda interjúját Ónodi Eszterrel. Ez a két csaj hihetetlen könnyedséggel és természetességgel tud beszélgetni olyan, mindannyiunkat érintő, súlyos és sötét dolgokról is, mint a hatalom, a félelmek, a bűnök. Radics Gigi most nem az énekhangját mutatja meg, hanem mint divatanyagunk főszereplője, modellként domborít, és persze beszél is, például a családjáról és a közelgő nagy utazásáról.
És természetesen tele van a lap jobbnál jobb ajándékötletekkel. Remélem, jóban vagytok a Jézuskával, de ha rá nem számíthattok, az InStyle mindenképpen próbál nektek segíteni.

Boldog karácsonyt! Boldog hanukát!

lapozos_1812_34-35 (1)
Az InStyle minden évben összeállít egy listát az 50 legjobban öltözött sztárról. Íme 2018 legsikkesebb hírességei. Jó böngészést és inspirálódást!

lapozos_1812_50-51
Az idei tél slágere a pufidzseki – kizárólag színekkel halmozva. Mutatjuk a legjobb darabokat, és azt is, hogy mivel érdemes viselned.
lapozos_1812_102-103
Cara Delevingne-t arról faggattuk, mit jelent számára a szépség, a modell-színésznő pedig azt is megosztotta velünk, hogy milyen a kapcsolata a névjegyévé vált szemöldökével.
lapozos_1812_120-121
Hihetetlennek tűnik, hogy címlapsztárunk még csak 22 éves. Radics Gigi sugárzó, töretlenül optimista, céltudatos csaj, ráadásul rutinos énekes is. Ez aztán a nyerő kombó.
lapozos_1812_128-129
Ónodi Eszter azon kevesek egyike, akik úgy lettek sztárok, hogy közben cseppet sem kellett feladniuk minőségi elveiket. Élete legtöbb elismerését hozta neki Janka szerepe az Aranyéletben. Az új évad kapcsán arról beszélgettünk, hogyan épített fel egy gonosz, számító, pénzéhes nőt.
lapozos_1812_146-147
Ha még nem tudod, mi kerüljön a karácsonyi asztalra, akkor veds be Mautner Zsófi jól bevált ünnepi receptjeit!

Megjelent az InStyle novemberi száma JOY-napok kuponfüzettel. Nézz bele!

Több száz borítót fotóztunk már, és ahány borító, nagyjából annyi ember. Van, hogy valakire csak akkor emlékszem, ha újra látom, de vannak olyan emberek és fotózások, akik és amik mindig velem vannak. Ilyen Jakab Juli is. Ő épp öt éve szerepelt az Éva címlapján. Akkor még dramaturg volt, valaki ajánlotta, hogy találkozzam vele, mert nagyon különleges. És Juli valóban az volt. A mai napig emlegeti a stáb azt a fotózást és azt a szőke lányt, aki most színésznő.
Ez a mostani InStyle-fotózás ugyanilyen volt. Ez a lány pontosan tudja, mi áll neki jól, ismeri a testét, bánni is tud vele és érti a divatot. Ez már fél siker. Ahogy ő mondja, „minden ruhának története van”. És minden fotózásnak története van, teszem hozzá. Emlék lesz ebből is.
lapozos_1811_124-125
Az őszi–téli szezon egyik legnagyobb előnye, hogy újra pihe-puha holmikba bújhatunk. 2018 legjobb kötöttjei halmozottan viselve mutatják meg igazán bájukat.

lapozos_1811_56-57

A farmer örök kedvencünk, egyszerűen megunhatatlan szereplője ruhatárunknak. Mutatjuk is a szezon legjobb szabásait, koptatásait és mikrotrendjeit!

lapozos_1811_78-79

Egy jó alapozótól szinte új életre kel az arcunk. De honnan tudhatjuk, hogy melyik lesz az igazán nekünk való? Kiderítettük!
lapozos_1811_88-89

Balsai Mónival azért ültünk le beszélgetni, hogy megtudjuk, mitől ilyen szép. A színésznő aztán egy olyan infót osztott meg magáról, amely után minden világossá vált.

lapozos_1811_102-103_2

Megjelent az InStyle októberi száma. Nézz bele!

E hónapban Jennifer Aniston szerepel a címlapon. Jen velem egykorú, a kezdetek óta figyelem karrierjét. Bármilyen nagy sztár, olyan ő, mint egy csaj közülünk. Először a Jóbarátokkal, aztán a frizurájával, majd a házasságával és keserű válásával irányította magára a figyelmünket. De amiről most beszél vele kapcsolatban a sajtó, az már közügy. Engem meglep az a már-már erőszakos kampány, amelyet a nemzetközi sajtó indított ellene, mert nem akar gyereket. Hogy egy nő szül vagy sem, az magánügy. De ha úgy dönt, hogy nem akar gyereket, és ezért egyes társadalmi csoportok képesek támadni és felelősségre vonni, az már közügy. 2018-ban is bele van vésődve a kultúránkba, hogy a nők testét „rendőri ellenőrzésnek” lehet alávetni? Még mindig „bűnösnek” találjuk azokat a nőket, akik úgy döntenek, hogy nem akarnak gyereket? Mintha létezne egy olyan társadalmi szerződés, amelyet mindannyian aláírtunk, és amelyben az áll, hogy annyit szülünk, amennyit elvárnak tőlünk. Nekem három gyermekem van, mégis azt kérdezem: nem lehetne ezzel végre békén hagyni Anistont és általában is a nőket? Címlapsztárunk portréját a kölyköknek is megmutattam, és beszéltem róla nekik. Szerintem a Jóbarátok kötelező darab, és az se baj, ha Jentől is tanulják, hogy hogyan álljanak ki magukért.
lapozos_1810_102-103
Az új szezon legjobb kiegészítői egy kis extrával érkeznek: mutatjuk, milyen lábbelikkel, táskákkal vagy éppen ékszerekkel érdemes tökéletesítened az őszi ruhatárad.
lapozos_1810_72-73

Tudod, hogy melyek a szépségipar kedvenc összetevői? Tudod, hogy melyik mit tud tenni az arcbőröddel? Beauty-szótárunkban AHA-tól a zseléig összeszedtük, mi mindentől szépülhetünk.
lapozos_1810_79-80
Farkas Franciskát arról faggattuk, mit jelent számára a szépség, a színésznő pedig még a legnagyobb szépségbakiját is megosztotta velünk.
lapozos_1810_90-91

Pálmai Annából sugárzik a harmónia. A színésznő azonban azt sem rejti véka alá, hogy ezért meg kellett dolgoznia.
lapozos_1810_118-119
Három hollywoodi színésznő elárulta azokat a stílus-, szépség- és utazási tippeket, amelyeket annak érdekében vet be, hogy tökéletes legyen megjelenése a divatbemutatókon.
lapozos_1810_124-125

Pócsik Anita
főszerkesztő

IS1810_EFI_600x300

Megjelent az InStyle szeptemberi száma. Nézz bele!

A természet világában a tavasz a megújulás évszaka. A divat világa nem természetes világ, de ugyanúgy futja saját születési és halálozási ciklusait, mint a természet, ám itt az újjászületést, a megújulást az ősz hozza. Szinte az egész kreatív világra ez jellemző, legyen szó képzőművészetről, színházról, filmről vagy könyvről. A kultúrában egy sikeres új trend, egy új szezon részben megszédít, részben pedig kényelmetlen érzést kelt: így néz ki most egy ruha? Erről kell szólnia egy novellának? Most ez akkor művészet vagy sem?
Mutatjuk, hogy 2018 őszén milyen trendek válthatják ki belőled ezt az érzést!
lapozos_1809_68-69

Sportolóanyuka, sportolófeleség, akinek amúgy is lételeme a sport. Fashion issue-nk címlapsztárja, Epres Panni elárulja, mit gondol a modellszakma jövőjéről és a szépség átalakulásáról.
lapozos_1809_118-119

Ott voltunk a Budapest Central European Fashion Week első sorában és a backstage-ben is, hogy megmutassuk Neked a legmenőbb hazai tervezők 2018-as őszi–téli kollekcióit!
lapozos_1809_38-39
A természetes hatású, nude smink éppúgy az új szezon alaptrendje, mint az őrülten rikító neon vagy a férmes arany és a szikrázó csillám. Ismerkedj meg a legfrissebb smink- és hajtrendekkel.
lapozos_1809_88-89
Odett énekelt már Sziget-himnuszt, elődata egy sikeres sorozat betétdalát és koncertről koncertre több ezren kíváncsiak rá. 10 éve van a pályán, többek között ez az apropója az interjúnak és a fotósorozatnak. Meg az, hogy az énekesnő annak idején a divatiparban képzelte el a jövőjét.
lapozos_1809_128-129

A férfi stílusa rovatunk főszereplője Puskás Peti, aki szakmailag több lábon áll és mindenütt sikert sikerre halmoz – ennek ellenére nagyon is két lábbal a földön jár. A magazinban olvasható interjú mellett videó is készült vele a fotózáson, amit ITT tudsz megnézni.

lapozos_1809_135-136
Egy állat megmentése elég vagány dolog.  Három hollywoodi színésznő most elmeséli, hogyan tölti idejét örökbefogadott kutyusával.
lapozos_1809_140-141

Megjelent az InStyle júliusi–augusztusi száma. Nézz bele!

lapozos_180708_96-97
Címlapsztárunk, Sandra Bullock jó csaj. A jócsajság minden fizikai és szellemi erényét egyesíti. Épp ezért a bulvársajtóban jártas olvasóknak nem lesz túl érdekes olvasmány a vele készült interjú. Sandrának ugyanis nem vette el az eszét a sztárság, normális ember maradt. Tőle nem számíthatsz bevett és elkoptatott celebklisékre és nem fogsz tőle béna életvezetési tanácsokat sem kapni. Neki arra sincs szüksége, hogy intimnek tűnő titkokat osszon meg a szintén sztár barátai nevével dobálózva. De tudja, hogy a rajongóknak adnia kell valamit, ezért nyíltan beszél például fotós barátjáról, Randallról. És elmondja gondolatait a #MeToo és a Time’s Up kampányról is.
Kortársaival ellentétben Sandra nem a filmsztárságot akarja eladni nekünk egy kapcsolódó termékkel (például szakácskönyvvel, ruhamárkával vagy dekorációs párnával). Ő valódi filmsztár maradt, akit nem változtatott meg a siker. Ő még mindig az a görcsöktől és allűröktől mentes Sandy, akiben jólesik magunkra ismernünk.
lapozos_180708_54-55Beköszöntött a kánikula, egymást érik a jobbnál jobb fesztiválok. Segítünk, hogy ne csak maradandó élményeket szerezz, hanem – bármilyen is a stílusod – változatos és egyedi megjelenéssel kápráztass.
lapozos_180708_72-73
A napvédelemtől a napcsókolta sminken át a nap nélküli barnaság eléréséig – összeszedtünk mindent, ami nélkül nem is igazán nyár a nyár!
lapozos_180708_106-107
Verrasztó Evelyn nem először szerepel az InStyle oldalain, ám a párja, Jansik Szilárd vizilabdázó most debütál nálunk. Rendhagyó interjúnkban arra kértük őket, fejezzék be a mondatokat, amelyeket mi kezdünk el a nevükben.
lapozos_180708_116-117
Schoblocher Barbarával, a Blahalouisiana zenekar énekes-frontemberével fesztiválszezonról, generációjáról és szakmai alázatról is beszélgettünk – és Budapest utcáin fotóztuk.
lapozos_180708_96-97
Vajon mit rejt egy profi fodrász vagy egy menő stylist táskája? Megkértük őket, hogy pakoljanak ki!
lapozos_180708_124-125 (1)

Legjobb filmek 2018 nyarán: ezek miatt biztosan elmegyünk a moziba

A legjobb filmek 2018 nyarán sem hagynak cserben, azt garantáljuk! Ha az idei divat, a strand vagy a forró éjszakák, nem lennének elég nyomós érvek arra, hogy már alig várd a nyarat, akkor íme szerkesztőségünk filmajánlója.

György herceg kipakolt! Kiderült, miket cipel magával designertáskájában Katalin hercegné – FOTÓK

Katalin hercegné mindig szuperstílusos. Nem titok, hogy szereti a szép dolgokat, most például egyik kedvenc egy Victoria Beckham kézitáska, de meg fogsz lepődni, hogy miket cipel magával benne.

Hat háló, kilenc fürdőszoba: Eva Longoria mégis túlad luxusotthonán?

Bármelyik pillanatban megszülethet Eva Longoria első gyermeke, így piacra dobta Hollywood hills-i villáját, amiben közel tíz éven keresztül élt. Pánikra semmi ok, idő közben megtalálta új otthonukat, de tény, hogy mielőbb túladna közel 3,800 millió dollárt érő exfészken.

Miért igen, miért nem: minden, amit tudnod kell a magas derekú fürdőruháról

Mikor a 2018-as bikinidivatról beszélünk, nem mehetünk el a magas derekú fürdőruhák mellett. Ez a fazon uralja most a boltokat, de kinek számít jó választásnak?

HIRDETÉS

Ezt a levelet az instyle.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.