Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

InStyle

Helló!

Van az angolban egy remek kifejezés, a „badass”, amit az amerikai InStyle évek óta használ tiszteletet parancsoló és példát statuáló női figurákról szóló portréinak fejlécében. Hosszú hetekig gondolkodtunk a szerkesztőkkel, hogyan tudnánk magyarítani, de semmi nem adja vissza kellő hűséggel a szó jelentését. Magyarul a „tökös” áll hozzá talán a legközelebb, de tökösnek nevezni egy nőt azért, mert valamiben kiemelkedő, nos… ma már ez enyhén szólva túlhaladott, igazából inkább sértő. Így én maradtam a badassnél, amit néha azért variáltunk a „belevaló”,„vagány” vagy a magyar nyelvbe már jobban átkerült „power women” kifejezésekkel.
Novemberi számunknak már a címlaplánya is badass, mert szabad, mindig önmagát adja, és férfiak által uralt szakmában tervezi az érvényesülését. Walters Lili nevét érdemes megjegyezni, sokat fogunk még hallani róla!

Ribánszky Ágota
crossplatform főszerkesztő, InStyle

IS1911_hirl_head_agotanelkul

Romet-Balla Ágnessel, az SOS Gyermekfalvak kommunikációs igazgatójával – akit én még az UNICEF-es időkből ismerek, és akire mindig is nagyon felnéztem – Mádai Vivien készített mélyinterjút. Amerikai kollégáink pedig Skype-on érték utol a Nemzetközi Űrbázison állomásozó női asztronautákat, a velük készült interjú is megtalálható novemberi számunkban.

IS1911_lapozos_04

Divatanyagunk szereplője, Szőke Kinga is igazi badass, hiszen képes volt felismerni, a szakma hogyan teszi tönkre az egészségét, időben váltott, holott az azt jelentette, a nulláról kell újraépítenie mindent.

IS1911_lapozos_03

Ajánljuk figyelmedbe beszélgetésünket Zendayával is, aki szépség- és stresszoldási tippjeit árulja el nekünk.

IS1911_lapozos_02

Persze nincs november Joy-napok és shopping nélkül – ne feledd, magazinunkban idén is lesz kuponfüzet – : ehhez is rengeteg tippet, válogatást találtok az oldalainkon. Mutatjuk, melyek a drágának kinéző, de igazából olcsó darabok, hogyan építheted fel a legpraktikusabban munkahelyi gardróbodat…

IS1911_lapozos_01

…de a legtrendibb kabátfazonokat is összegyűjtöttük, és abban is segítünk, melyiket mivel, milyen alkalomra veheted fel.

JOY1911MA_P01_matrica_Eva2

Tudtad, hogy ez a 10 rossz szokás károsítja a hajadat?

JLo minden hónapban vágat a hajából. Ez lenne az ideális? Hogyan kell jól kifésülni a hajadat? Hány fokon vasalhatod? Most kiderül!

ELOLVASOM

6 elképesztő szépségtermék, amelyekkel durván lerövidül a készülődés

Ha nem vagy egy morning person, akkor ez a cikk neked szól. Reggelente sokszor kinyomod az ébresztőt, előző este pedig arról álmodozol, hogy bárcsak délig aludhatnál másnap? Ráadásul a reggeli készülődés is rengeteg időt és energiát vesz el tőled? Akkor adunk néhány hasznos tanácsot, amelyekkel újra szeretni fogod a reggeleket.

ELOLVASOM

5 smink, amelytől elmenekülnek a férfiak

Amióta világ a világ, a férfiak a természetes nőkre buknak. Ám az elképesztő divat- és sminktrendek néha zsákutcába hajtják a nőket.

ELOLVASOM

Ilyen volt Mádai Vivien stílusa tinédzser korában

Rasztahaj és piercing: ilyen volt Mádai Vivien tinédzserként.

ELOLVASOM

Jóbarátok ihlette kollekciót dobott piacra a Ralph Lauren

Nem csak az egész világ, a híres divatház is az elképesztő népszerűségnek örvendett és mai napig örvendő sorozat 25 éves évfordulója előtt tiszteleg.

ELOLVASOM

Zöld sztárok, akiknek valóban fontos a bolygónk

Mindenki tehet az éghajlatváltozás ellen. De vajon mit tehet, mit tesz egy sztár a zöldebb bolygóért?

ELOLVASOM

Átlátszó bodyban jelent meg a várandós plus-size modell

Az őszi szezon igazi pörgés a sztárok és divatrajongók számára, hiszen újra megkezdődnek a divathetek. Így mindig meghökkentő ruhákkal rukkolnak elő a sztárok, akár a front-row-ban, akár a vörös szőnyegen.

ELOLVASOM

Ezek a döbbenetesen vicces sminkbakik veled is megtörténhetnek

Ugye veled is előfordult már, hogy elképesztő magabiztossággal próbáltál ki egy-egy új sminktrükköt, aztán jót kacagtál magadon, mert sikerült elrontani az egészet? A helyzet pikantériáját növeli, ha házi kedvencünk elcseni a kozmetikumunkat, vagy egy taxi ülésén ér a meglepetés, hogy bizony túl sok vakolat került ránk.

ELOLVASOM

Világhírű dizájner jött Budapestre

A dizájner Marc Ange olyan nagy márkákkal dolgozik együtt, mint JP Gaultier, a Prada, a Louis Vuitton és a Ferrari.

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet az instyle.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.