Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

InStyle

Helló!

Sokáig nem értettem a Jóbarátok körüli felhajtást – nem néztem a sorozatot, mert néhány pillanat után azt éreztem, untat, nem életszerű. Aztán pár évvel ezelőtt belefutottam az egyik kereskedelmi csatorna ismétléseibe, és elvesztem. Persze továbbra sem tartottam életszerűnek, de ettől még értékelni kezdtem a báját, a humorát. Egy teljesen új világ tárult fel előttem, amiből mindaddig kiszorultam: végre értettem a közös baráti estéken visszatérő idézeteket, a sorozatra utaló poénokat, de nem csak ezt. Még ma is, ennyi évvel a Jóbarátok születése után is a közeg, amiben mozgok, tele van a Jóbarátok lenyomataival. Most már kiszúrom őket, ezáltal pluszértelmet nyer minden. Gazdagabb lett a világom.

Ribánszky Ágota
crossplatform főszerkesztő, InStyle magazin

Jóbarátok ihlette kollekciót dobott piacra a Ralph Lauren

Nem csak az egész világ, a híres divatház is az elképesztő népszerűségnek örvendett és mai napig örvendő sorozat 25 éves évfordulója előtt tiszteleg.

ELOLVASOM

Zöld sztárok, akiknek valóban fontos a bolygónk

Mindenki tehet az éghajlatváltozás ellen. De vajon mit tehet, mit tesz egy sztár a zöldebb bolygóért?

ELOLVASOM

Átlátszó bodyban jelent meg a várandós plus-size modell

Az őszi szezon igazi pörgés a sztárok és divatrajongók számára, hiszen újra megkezdődnek a divathetek. Így mindig meghökkentő ruhákkal rukkolnak elő a sztárok, akár a front-row-ban, akár a vörös szőnyegen.

ELOLVASOM

Ezek a döbbenetesen vicces sminkbakik veled is megtörténhetnek

Ugye veled is előfordult már, hogy elképesztő magabiztossággal próbáltál ki egy-egy új sminktrükköt, aztán jót kacagtál magadon, mert sikerült elrontani az egészet? A helyzet pikantériáját növeli, ha házi kedvencünk elcseni a kozmetikumunkat, vagy egy taxi ülésén ér a meglepetés, hogy bizony túl sok vakolat került ránk.

ELOLVASOM

Világhírű dizájner jött Budapestre

A dizájner Marc Ange olyan nagy márkákkal dolgozik együtt, mint JP Gaultier, a Prada, a Louis Vuitton és a Ferrari.

ELOLVASOM

IS190910_hirl_head_agotanelkul
A képek és a sminkek magukért beszélnek – megérnek egy alapos áttanulmányozást, majd irány a sminktükör! Ja, és az interjút is olvasd el Vivivel, annyira őszinte, okos és pozitív – rögtön jókedved lesz tőle.
IS190910_lapozos_01
Tudod, a divatban szeptemberrel kezdődik az új év – ilyenkor érkeznek a legújabb trendek a kifutókról az üzletekbe. Mi pedig első kézből értesülünk ezekről, és adjuk tovább a tudást neked is. Trendriportunkból a szezon egyetlen fontos mozzanata sem hiányozhat: tanulmányozd át, majd ezekkel az infókkal felvértezve indulj el beszerezni az alapdarabokat.
IS190910_lapozos_02
A viselésükhöz meríts inspirációt az ifjú színésznővel, Mikecz Estillával készült divatanyagunkból. Oversize, vastag pulcsik, karakteres szabásvonalak, meleg színek, erről szól majd az ősz. A fantasztikus hangulatú fotókat a frissen felújított Párisi Udvar Hotel Budapest termeiben, folyosóin készítettük, miután kiálmélkodtuk magunkat a hely szépségén.
IS190910_lapozos_03
Az én egyik kedvenc anyagom ebből a lapszámból Cindy Crawford és Rosie Huntington-Whiteley beszélgetése arról, hogyan is kell egy sikeres üzleti vállalkozást felépíteni. Persze, mondhatjuk, hogy nekik könnyű, de higgyétek el, ezek a csajok elképesztően sokat és keményen dolgoztak azért, hogy eljussanak addig a pontig, ahonnan már „könnyű”.
IS190910_lapozos_04

5 ikonikus ruhadarab a 60-as évekből, amiket ma is imádunk

A hamarosan mozikba kerülő Volt egyszer egy Hollywood kapcsán összeszedtük azokat az ikonikus darabokat, amik a 60-as évek óta menők.

ELOLVASOM

Ezért az olcsó tornacipőért őrül meg mindenki Hollywoodban

Íme a tornacipő, amit minden celeb lábán látni lehet. Hogy miért pont ez? Különleges oka van!

ELOLVASOM

Amitől rettegnek a nők: bütyök és kalapácsujj

A tűsarok a nők fegyvere. Viszont egy rosszul megválasztott darab lábdeformitást okozhat, akárcsak ezeknek a celebeknek.

ELOLVASOM

7+1 toxikus vonzalom, ami már veszélyes

Előfordul, hogy egyes férfiak jobban gerjednek a sportautójuk bőrborítású kormánykerekére, mint barátnőjük kivillanó mellbimbójára. Perverzek!

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet az instyle.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.