Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Éva magazin

Kedves olvasónk!

Már vagy tíz éve ábrándozom róla, hogy bepakolom a gyereket egy lakóautóba, jöhetnek a barátok is, és bebarangoljuk Toscanát. Alszunk ahol lehet, megállunk, ahol tetszik. Micsoda szabadság! De ennél közelebb még sosem jutottam a megvalósításhoz – és közben a gyerek is felnőtt. Most, hogy az Évában írunk róla, hogyan kell egy ilyen utat megszervezni, újabb kis lépéssel előrébb vagyok… egyszer majd csak odaérek. Addig is szeretettel ajánlom neked a legfrissebb Évából a többi kedvenc témámat is!

Tomsits Tímea
ÉVA magazin crossplatform főszerkesztő

EVA_1906_FB_1200x628px_2cover
EGY HÉT ZERO WASTE
Anya szódagépet és intimkelyhet vesz, üvegcsöbrökkel és vászontáskákkal indul vásárolni. Mi több, gilisztával komposztál. Ajjaj, mi lesz ebből? Hát #hulladékmenteskihívás a #zerowastejegyében. Nagyon konkrét, nagyon praktikus zero waste-tippek szerzőnktől, aki szerint az a tét, hogy a gyerekeink mernek-e majd gyereket vállalni egy súlyos környezeti (és társadalmi) problémákkal terhelt világban.

253414-eva-megjelent.640

HOGYAN SZÜLNEK A FRANCIA NŐK?
Négy magyar nőt kérdeztünk arról, milyen élmény Franciaországban életet adni egy gyermeknek. Szó esik szülésfelkészítő tanfolyamokról és arról, hogy odakint szinte senkinek sincs saját szülészorvosa.

EVA_1906_PP_20

#ILOVEMYJOB
Milyen forradalom zajlott le az elmúlt években a munkahelykeresésben? Hogyan vadásznak a cégek a jól képzett, szabadságukat gondosan őrző Z-generációs fiatalokra? Mit jelent az, hogy munkahelyiélmény-igazgató?

253415-ilovemyjob-munkahely.640 (1)

CÍMLAPSZTORI: DUNAKANYAR NOIR
Mondják, hogy a házasságokat a szürke hétköznapok emésztik fel. Azt is mondják, hogy ha két ember közösen vészel át egy veszélyes helyzetet, az megerősíti a kapcsolatukat. Cseke Eszter és S. Takács András, az On The Spot két szerkesztő-riportere a veszélyt többször megtapasztalta, az unalmas hétköznapokra viszont legfeljebb csak vágynak.

253413-on-the-spot-s.-takacs-andras.640

KÉTLAKI SZERELEM
Az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában lassan, de biztosan növekszik azoknak a száma, akik szívesebben maradnak saját otthonukban akkor is, ha boldog, monogám párkapcsolatban élnek – együtt is, meg nem is. Magyarországon sem ismeretlen a jelenség.

EVA_1906_PP_92-93

ÉDES LÁNYOM, LEGYÉL INFORMATIKUS
Tíz óvodásból hét már olyan munkakörben fog dolgozni, amit napjainkban még fel sem találtak. Nem meglepő, hogy ezeknek a még nem létező szakmáknak a zöme majd az informatika talajából sarjad ki. A területet hagyományosan férfiak uralják, ennek ellenére – vagy épp ezért – hatalmas felfutása várható a női szakemberek képzésének.

EVA_1906_PP_98-99

MINDENÜTT JÓ STRANDOLNI, DE A LEGJOBB ITTHON
A legjobb belföldi strandok, a legizgibb játszóterek, a legcukibb kisvasutak és a leghűsítőbb sétahajótúrák – az egyetlen hátrányuk, hogy velük még gyorsabban eltelik a nyár!

EVAutazo_1906_PP_12-13

GÖRDÜLÉKENY NYARALÁS
Szól a rádió, kikönyöklünk az ablakon, a menetszél borzolja hajunkat. Gyönyörű tájak futnak el mellettünk. Este ülünk a csillagos ég alatt a tábortűz körül. Reggel a kempingszékben, kezünkben gőzölgő kávénkkal figyeljük a tó felszínén táncoló fényeket. Ilyennek képzeljük, és nagyjából valóban ilyen is egy lakóautós utazás – feltéve, hogy alapos a szervezés. Segítünk, hogy az legyen!

253417-eva-junius.640

Előfizetés:
EVA_1906_webefi_600x300

Miért ne ünnepelnéd meg, hogy május van? 5 élvezetes tipp

A tavasz legmelegebb hónapja van, de még nincs kánikula. Üdezöldek a levelek és virágoznak a fák. Ez az év legszebb időszaka, valamit muszáj csinálni, hogy megünnepeljük!

ELOLVASOM

Amit senki nem mond el neked a szülés utáni szexről

Azt hinnéd, a legtöbb nőnek ilyenkor eszébe sem jut a szex. Pedig... 12 pontban foglaltuk össze a legfontosabb tudnivalókat a szülés utáni szexről – már ami az első hónapokat illeti.

ELOLVASOM

Kiadós tepsis melegszendvics, ami szikkadt kenyérből a legfinomabb

Ezt a sonkás-sajtos melegszendvicset akár 24 órával a sütés előtt is összeállíthatod, és ennél jobb villásreggelit nem is kívánhatnál a családodnak a ráérős reggeleken.

ELOLVASOM

Ezeket a könyveket olvasd el, ha elmúltál negyven

Kíváncsi vagy, miért is kéne konkrét listából választanod, ha eddig nem tetted?

ELOLVASOM

5 kihagyhatatlan film anyák napjára (aminek mondanivalója is van!)

Sokféle anyuka létezik a lazától a szigorúig, a viccestől a komolyig, az édestől a mostoháig. Legyen is bármilyen a mi édesanyánk – hibái ellenére is az anyukánk. Ünnepeld meg tehát vele az anyák napját ezen a hétvégén, köszöntsd fel szeretettel, és szerintünk nézz is meg vele egy erre az alkalomra illő filmet!

ELOLVASOM

Így boroznak ők sorozatunk legújabb szereplője: Fejős Éva író

A borról először az jut eszembe, hogy …

ELOLVASOM
Kedves Résztvevőnk!

Köszönjük, hogy eljöttél a 2019. április 16-ai, immár negyedik alkalommal megrendezett Éva Psziché Estre!
Ahhoz, hogy a jövőben is hasonló színvonalú élményekben legyen részünk, szeretnénk megismerni a véleményedet. Kérjük, hogy töltsd ki az alábbi linken elérhető, rövid kérdőívet.

Ha válaszodat legkésőbb 2019. május 6-ig elküldöd nekünk, részt vehetsz a sorsoláson, melyen 5 db, a következő Éva Psziché Estre szóló jegy talál gazdára!

Csak az Éva Psziché Est nézőinek szóló ajánlatunk: most 1185 Ft-ért, több mint 40 százalékos kedvezménnyel rendelheted (ITT) meg az Éva magazint 3 hónapra!
Rendkívüli előfizetési ajánlatunk 2019. május 30-ig érvényes.

Köszönettel:
Az Éva csapata

A legjobb boros tévésorozatok – láttad már őket?

Mindannyiunknak megvan a maga kedvenc tévésorozata, és bizonyára mind tudunk legalább egy olyat mondani, melyben nem ritkán komoly koktélozás vagy adott esetben borfogyasztás zajlik. (X)

ELOLVASOM

A Mona Lisa kicsi! És más dolgok, amiket sosem mondtak az iskolában

Minden hasznos dolgot megtanultunk az iskolában? És minden hasznos, amit az iskolában tanultunk?

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet az evamagazin.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.