Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Éva magazin

Kedves Olvasónk!

„Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső.” Ez a közismert dunántúli népdal most azért jutott eszembe, mert akármilyen idő van, valahogy nekünk egyik se jó. Most például kitört a rekkenő hőség, nekünk meg számtalan frappáns tippünk van arra, mit kezdjetek magatokkal nyári melegben, de arra is, hogy mire figyeljetek oda a leginkább. Olvassátok például ezeket:

Eörsi Sára
Online szerkesztő

A tökéletes nyár titka: ne tervezz előre egyáltalán

Bár folyton túlvállaljuk magunkat, stresszre és kiégésre panaszkodunk és legszívesebben csak reggeltől estig sorozatokat néznénk, telezsúfoljuk a napjainkat, heteinket és hónapjainkat mindenféle programokkal és tennivalókkal, nehogy véletlenül egy percre is unatkoznunk kelljen. Úgy tűnik, manapság abból lesz az élet császára, aki nem veszti el az uralmát a naptára fölött.

ELOLVASOM

Visszatértek a neon színek, elmondom, hogyan viseld őket

Tetszik vagy sem, a 80-as évekből visszaköszönő neonszín áradat olyan trend, ami idén megkerülhetetlen. Merész választás az biztos, de játékosságot visz a nyári mindennapokba. Mutatok pár inspiráló szettet a nagyvárosok utcáiról.

ELOLVASOM

A jól működő légkondi 3 ismérve

Kánikulában néha szinte létkérdés, hogy legyen klímaberendezés. De mint minden gépezettel, ezzel sem árt vigyázni.

ELOLVASOM

Sokkal könnyebb a forró autóban hagyni a gyereket, mint gondolnánk

Egy nemrég végzett kutatásból az derül ki, hogy a legtöbb szülő meg van győződve róla: felforrósodott autókhoz köthető halálesetek velük soha nem történhetnének meg. A kutatásból azonban, amelyet a Kars4Kids nevű amerikai civilszervezet megrendelésére végeztek, az derül ki, hogy a valóság hátborzongatóan messze áll a válaszadók elképzeléseitől.

ELOLVASOM

Jó rizst főzni nem nehéz, de megvannak a maga trükkjei

Folyton ragadós, kemény vagy épp túlfőtt? Ha elsajátítod a most következő praktikákat, akár még rizsfőző mester is válhat belőled!

ELOLVASOM

9 piszok, amivel röhögve elbánik a szódabikarbóna

A főzés és sütés mellett, takarításra és szagtalanításra kiváló, így nem kell, hogy feleslegesen színes-szagos, drága vegyszerekre költs, amelyek nagy része ráadásul káros az egészségünkre és a környezetünkre.

ELOLVASOM

Ha valódi tisztaságot akarsz a lakásban, itt egy lista a megbújó koszról

Következzen egy halom szakértői tanács arról, hogy mit, milyen gyakran kellene megtisztítanod, ha nem akarod bátorítani a baktériumokat – ehhez tudományos indoklást is adunk.

ELOLVASOM

Leveskocka házilag: adalékanyagmentes, évekre elég és alig félóra alatt kész

Míg nagyanyáinknak ̶a̶ ̶f̶e̶l̶e̶s̶l̶e̶g̶e̶s̶ ̶n̶e̶t̶e̶n̶ ̶s̶z̶ö̶r̶f̶ö̶l̶é̶s̶ ̶h̶e̶l̶y̶e̶t̶t̶ volt idejük órákig levest főzni, addig mi bokros teendőink mellett ráfanyalodunk a leveskockákra. De mit tehet az, akinek se a hosszas főzés, se az adalékanyagokkal telezsúfolt kockák nem nyújtanak megfelelő alternatívát a leveskészítéshez?

ELOLVASOM

A szobanövény, ami nem purcan ki az otthonodban a csillagjegyed szerint

Ki ne akarna egy-két cserepest az otthonába? A növények jó kedvre derítenek, tisztítják a helyiségek levegőjét és dekorálják a lakást. Ha azonban többször próbálkoztál már velük de mindhiába, mutatjuk mely növény passzol hozzád a horoszkópod szerint.

ELOLVASOM

Időspórolós trükkök, amik felpörgetik a konyhai feladatokat – VIDEÓ

A most következő videóban olyan trükköket szeretnénk bemutatni neked, amelyek nem csak megkönnyítik majd a konyhai tennivalóidat, de még időt is spórolhatsz velük.

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet az evamagazin.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.