Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Éva magazin

Kedves Olvasónk!

Te mikor kerülsz flow-ba? Én minden alkalommal, amikor kezembe veszem a nyomdából frissen megkapott Évát. Ilyenkor végre nem csak monitoron látom, min dolgoztunk, de kézbe is vehetem, lapozgathatom, beszippanthatom a papír illatát… Flow-t élek át az őszi erdőben futva, vagy amikor csiszolópapírral meg ecsettel, kopott, régi bútorokból csalogatom elő a szépséget. Korok Fatima, akivel novemberi címlapunkon találkozhatsz, búvárpalack nélkül, sok-sok méterrel a tengerszint alá merül le az érzésért, ami minden mást feledtet.

Tomsits Tímea
crossplatform főszerkesztő, Éva magazin

EVA_1911_FB_1200x628px_cimlapsztori

Sellőlány
Fatima 81 méteres szabadtüdős merülésével vb-aranyat nyert, de a fejünket (mi nők) igazából arra a -40 kilóra kaptuk fel. A jelenleg Egyiptomban élő magyar lány őszinte riportban mesél arról, hogyan „bújt ki a bőréből” egyetlen év alatt, hogyan cserélte az ivós-dohányzós-bulizós életformát jóformán aszkéta stílusra, az érzelmi mélypontot pedig víz alatti szabadesésre.

EVA_1911_p114-115

Helló, te ki vagy?
Anya és lánya egymással szemben ülve utazik tíz megállót a 7-es busszal, majd leszállnak, hazasétálnak mind a ketten – és csak a bejárati ajtó előtt döbbennek rá, hogy ha mindketten ugyanazon az ajtón fognak belépni, akkor ők családtagok. Igen, ez igaz történet, a két ember ugyanis arcvak. Csakúgy, mint Brad Pitt vagy Nyáry Krisztián.

EVA_1911_p48-49

Klímaszorongók és klímatagadók
Téged utolért már a klímaszorongás? Mára ennek pszichológiai hatásait is kutatják, hiszen egyre többek életébe épül be a napi szintű szorongás: mi lesz velünk? Miközben lépten-nyomon találkozunk olyanokkal is, akik szerint ez csak médiahiszti, a környezeti változások tőlünk függetlenül zajlanak, és „mi azt már meg sem érjük, ha itt baj lesz!”. Kinek van igaza?

EVA_1911_p90-91

Én mondom nekem
Vezetés közben sokan szoktunk magunkban beszélni. Egyesekből az elmélyült munka hatására csúszik ki egy-egy félhangos mondat, aminek nincsen címzettje. Vajon mind bolond, aki magával trécsel?

EVA_1911_p96-97

Szerelmem, a borderes
Ha olyan a kapcsolatod, mint egy hullámvasút, lehet, hogy te magad vagy borderline személyiség, de talán a társad az. Egy biztos: sosem fogtok unatkozni. Ám sajnos boldogok sem lesztek holtodiglan, holtomiglan, hacsak nem dolgoztok meg érte – terápiásan. Cikkünk autentikus forrásból származik: a szerző maga is borderes.

EVA_1911_p42-43

Mit ér a neved?
Mit érzel, ha kimondod a neved? Büszkeséget? Elégedettséget? Dacot? Kis szégyent? Semmit?  Így vagy úgy, de a nevünk hatással van az énképünkre és így befolyással lehet a sorsunkra.

JOY-Napok kuponok az Évában is!

Vásárolj az Éva magazinban lévő Joy kuponfüzettel 4 napon át november 7-10 között: DM, Kik, Praktiker, Libri, Spar, Rossmann, Triumph, Euronics, The Body Shop, Geox, Kika, Humanic, Játéksziget üzletekben. Összesen 419 kupon vár rád – benne 26 kuponnal a legjobb magyar tervezőktől – 10-70% kedvezménnyel! Részletek a joynapok.hu oldalon.

Lássam a kuponokat

Ne kínlódj a sütőtökkel, készítsd el a legkevesebb macerával

Az őszi-téli időszakban az egyik legjobb dolog, hogy megint lehet sütőtököt enni. Akár önmagában esszük, akár hozzávalóként használjuk fel, majdnem biztos, hogy sütve fogjuk elkészíteni. Most eláruljuk, mi a legegyszerűbb módja.

ELOLVASOM

Hogyan takaríthatod ki profin a sütőt?

Mutatjuk lépésről lépésre, hogyan eshetsz túl ezen a hátad közepére sem kívánt feladaton.

ELOLVASOM

7 perces leves, náthás napokra

Amit imádok ebben a levesben, hogy nem igényel sem zöldségaprítást, sem pedig hámozást, és előkészülettel, illetve főzéssel együtt tényleg nem több, mint 7 perc elkészíteni.

ELOLVASOM

El tudsz találni ebből a 12 fűszernövényből 9-et? Könnyűnek látszik, de nem az…

Bazsalikom vagy menta? Levendula vagy rozmaring? Most aztán alaposan próbára tesszük a fűszernövény-műveltségedet.

ELOLVASOM

A rakott krumplinak létezik néhány kevéssé ismert változata, például:

A burgonyagratin egy igazi francia klasszikus, ami önmagában és köretként is megállja a helyét, hús vagy hal mellé.

ELOLVASOM

Hogyan készítsd el előre az egész heti menüt?

A mindennapos kajagyártás egy család számára nem fáklyásmenet. De ha a tervezésben és az előkészületekben elég alapos vagy, napi tíz perc konyhai munkával megoldhatod a vacsorát.

ELOLVASOM

Trendi kabátok, amiknek az ára még a 19 ezret sem éri el

Egyre hidegebbek a reggelek, úgyhogy ha idén kabátvásárlást tervezel, eljött a megfelelő pillanat. Összegyűjtöttem a legaktuálisabb fazonokat és az itthon fellelhető darabokat, amik mind 19 ezer Ft alatt vannak.

ELOLVASOM

Ruhadarabok, amelyeket nem szabad(na) mosni

Legyen szó a kedvenc selyemblúzodról, kasmírkardigánodról, bőrszoknyádról vagy épp a házi kedvenced takarójáról, van bennük valami közös: egyiket sem szabad bedobni a mosógépbe. Sőt, ezek között olyan holmi is van, amit egyáltalán nem érhet(ne) víz.

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet az evamagazin.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.