Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Kedves Jelentkező!

Köszönjük regisztrációd a JOY & CCC Táncnap eseményünkre!

 Ezúton küldjük Neked a részleteket, és arra kérünk az alábbi linken erősítsd meg részvételi szándékod!

 http://regisztracio.marquardmedia.hu/tancnap

 Az esemény időpontja: 2018. november 17., szombat 10:00-17:00-ig
Az órákra a helyszínen tudsz regisztrálni 09:30-tól!
Az esemény helyszíne: TÍLIA Tánc- és Mozgásstúdió (1077 Budapest, Király utca 67., bejárat a Hársfa utca felől)

Amit biztosítunk számotokra:

–          öltöző helyiség
–          vitaminos üdítő
–          ebédszünetben energiadús és egészséges finomságok
–          meglepetés termék

ÓRAREND:

image003 (1) image002 (2) image001 (5)

Kedves Előfizetőnk!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kiadónk csak a JOY előfizetőinek biztosítja, hogy a határidőnaplóhoz önállóan, kedvezményes áron – mindössze 300 Ft-ért – jussanak hozzá. Sőt, ingyenesen házhoz küldjük.
Nincs más dolgod, mint kitölteni az adataidat, bankkártyával kiegyenlíteni az összeget.

A JOY határidőnaplót december 10. éjfélig lehet megrendelni, ez az online rendelési lehetőség csak előfizetőinknek elérhető.

A határidőnaplót postán juttatjuk el. A kézbesítés várható időpontja december 14.
Technikai okokból nincs lehetőség a borító választhatóságára, de mindenkit megnyugtatunk, belülről mindkét naptár teljesen megegyező.

Köszönjük megértéseteket!

Kedves Joy-olvasó!

Bár ezt a levelet még egy rövid ujjú pólóban írom neked, mégis elérkezett az ideje a decemberi számunknak. Épp ezért a hagyományoknak megfelelően idén is elkészítettük a 2019-es Joy-naptárat. Kétféle verziót létezik, egy laza pálmafás, rózsaszín flamingóval és egy letisztultabb „I am very lucky” felírattal. Remélem mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Egy másik fontos topik. Most már hivatalosan is „Fur Free” magazin és lapkiadó lettünk, cégünk ugyanis csatlakozott a szőrmementes brandekhez. Eddig sem volt valódi szőrme a Joy magazinban, ezután pedig pláne nem találkozhatsz majd vele. Kell ezt magyaráznom 2018-ban? Azt hiszem felesleges, inkább ajánlott a példát követni.

JOY_1812_Ajanlo_03

És akkor ugorjunk vissza a decemberhez és természetesen a karácsonyhoz. Mert bizony őszies időjárás ide, globális felmelegedés oda- ezt az ünnepet nem hagyhatjuk ki. És nem is akarjuk. Szóval vannak itt sütipuha karácsonyi receptek, hópehely könnyűségű ötletek arra vonatkozólag, hogyan oldd meg az ajándékozást saját készítésű meglepikkel, és persze sok-sok adag szeretet is tartalmaz ez az újság, tőlünk neked!

JOY_1812_Ajanlo_02

Kedves Joy-olvasó!

Akármerre nézek mindenki elfoglalt, rohan, fáradt, időhiányban szenved. Szóval menjen ez most címszavakban? Oké, rajtam nem múlik.

Újra Joy-Napok lesz! Vedd meg a Joy magazint, sok-sok kedvezményes Joy-kuponért. Böngészd át a több száz kedvezményes kupont. Erre most ne sajnáld az időt és az energiát! Hidd el nekem, megéri! Ebben az évben nem nagyon lesz már ilyen nagyszabású shopping ünnep és nyakunkon a karácsony.

JOY_1811_Ajanlo_012

Fogadjátok sok szeretettel első Joy-Napok nagykövetünket Iszak Esztert. Eszti rövid bemutatkozóját az újságban találjátok, de figyeljétek őt a social média felületeinken is. Jobbnál jobb ajánlatokkal fog majd feltűnni. A novemberi lapszám címlapján Meghan Markle látható. Nagyon kedvelem az ifjú hercegnét. Remélem te is. Olvasd el a róla szóló cikkünket és a többi érdekes cikket is. Nagyon készültünk erre a lapszámra, mindent beleadtunk. Jó szórakozást a lapozgatásához és persze a vásárláshoz is.

Balogh Edina
főszerkesztő

10 filmjelenet, ami kis híján a főszereplők életébe került

Van az úgy, hogy a színészek bevállalnak egy-két veszélyesebb jelenetet, ilyenkor pedig nagyon óvatosnak kell lenni. Az alábbi sztárok bizonyítják, hogy akár az életükbe is kerülhet egy-egy ilyen felvétel!

A tigrisminta 2018 kihagyhatatlan állatmintája

Az állatminták idén ősszel ismét hódítanak, különösképpen az egyik legszebb nagymacska, a tigris mintája.

Akik ENNYI szelfit készítenek magukról, azoknak lelki problémáik vannak

Egy új kutatás nagyon érdekes adatokkal szolgált a közösségi médiáról, szelfikről, lájkokról és ezeknek a lelki hátteréről.

5 sorozat, amire a pasid azt hiszi, hogy túl csajos, aztán imádni fogja

Ki ne hallotta volna már a pasijától, azt a bizonyos "dehogy nézem veled ezt a nyálas hülyeséget" mondatot? Itt az ideje megmutatni nekik, hogy nem minden csajosnak mondott sorozat koktélozásról és ruhákról szól.

Vlog: Egy napig kutyával jártam Budapest helyeit

Vajon nehéz egy menő kávézóba bejutni egy 20 kilós kutya társaságában? És mi a helyzet azzal, ha a fodrászhoz sincs kedved egyedül menni?

Top 10 10 boros mém

Vannak pillanatok, amikor otthon ülve azon gondolkozol, hogy aktuális lenne már egy lakásfelújítás:

HIRDETÉS

Ezt a levelet a joy.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.