Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Kedves Joy-olvasó!

Akármerre nézek mindenki elfoglalt, rohan, fáradt, időhiányban szenved. Szóval menjen ez most címszavakban? Oké, rajtam nem múlik.

Újra Joy-Napok lesz! Vedd meg a Joy magazint, sok-sok kedvezményes Joy-kuponért. Böngészd át a több száz kedvezményes kupont. Erre most ne sajnáld az időt és az energiát! Hidd el nekem, megéri! Ebben az évben nem nagyon lesz már ilyen nagyszabású shopping ünnep és nyakunkon a karácsony.

JOY_1811_Ajanlo_012

Fogadjátok sok szeretettel első Joy-Napok nagykövetünket Iszak Esztert. Eszti rövid bemutatkozóját az újságban találjátok, de figyeljétek őt a social média felületeinken is. Jobbnál jobb ajánlatokkal fog majd feltűnni. A novemberi lapszám címlapján Meghan Markle látható. Nagyon kedvelem az ifjú hercegnét. Remélem te is. Olvasd el a róla szóló cikkünket és a többi érdekes cikket is. Nagyon készültünk erre a lapszámra, mindent beleadtunk. Jó szórakozást a lapozgatásához és persze a vásárláshoz is.

Balogh Edina
főszerkesztő

10 filmjelenet, ami kis híján a főszereplők életébe került

Van az úgy, hogy a színészek bevállalnak egy-két veszélyesebb jelenetet, ilyenkor pedig nagyon óvatosnak kell lenni. Az alábbi sztárok bizonyítják, hogy akár az életükbe is kerülhet egy-egy ilyen felvétel!

A tigrisminta 2018 kihagyhatatlan állatmintája

Az állatminták idén ősszel ismét hódítanak, különösképpen az egyik legszebb nagymacska, a tigris mintája.

Akik ENNYI szelfit készítenek magukról, azoknak lelki problémáik vannak

Egy új kutatás nagyon érdekes adatokkal szolgált a közösségi médiáról, szelfikről, lájkokról és ezeknek a lelki hátteréről.

5 sorozat, amire a pasid azt hiszi, hogy túl csajos, aztán imádni fogja

Ki ne hallotta volna már a pasijától, azt a bizonyos "dehogy nézem veled ezt a nyálas hülyeséget" mondatot? Itt az ideje megmutatni nekik, hogy nem minden csajosnak mondott sorozat koktélozásról és ruhákról szól.

Vlog: Egy napig kutyával jártam Budapest helyeit

Vajon nehéz egy menő kávézóba bejutni egy 20 kilós kutya társaságában? És mi a helyzet azzal, ha a fodrászhoz sincs kedved egyedül menni?

Top 10 10 boros mém

Vannak pillanatok, amikor otthon ülve azon gondolkozol, hogy aktuális lenne már egy lakásfelújítás:

Jennifer Aniston új háza valami elképesztő! Ez ám a stílus magasiskolája!

Képek itt:

Megmutatjuk, hogy néznek ki most a Hair című film főszereplői

Szinte hihetetlen, de jövőre lesz 40 éves a Hair című film, amely a 80-as évek egyik legnagyobb klasszikusává nőtte ki magát. A főszereplő színészek is rengeteget változtak azóta!

A legújabb manikűrtrend: viseld a körmödön a csillagjegyedet

Szereted a csillagászattal kapcsolatos dolgokat, sőt, az ezotéria világa is érdekel? Akkor a legújabb manikűrtrendet egyenesen imádni fogod!

HIRDETÉS

Ezt a levelet a joy.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.