Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Kedves Olvasónk!

Éppen a teraszon ülök, miközben ezt a levelet írom, és ugyan már április közepe óta tart a nyár (köszi, globális felmelegedés!), hivatalosan mégis ebben a pillanatban kezdődik el. Megszólalt ugyanis a kertben a kabóca: az a faj, ami pár éve a mediterrán vidékekről hazánkba érkezett. De más miatt is elkezdődött a nyár, hiszen a mai napon megjelenik a kedvenc magazinja, a Playboy júniusi száma.
PB1806_600x300_Sandra
Címlapján a lengyelországi, gyönyörű Sandra Kubickával. Asleigh Hanna szexi tanárnéniként pózol, Kristina pedig a köves strandon adja át testét a Napnak – és a playboy objektívjének.
PB1806_600x300_20Q

Interjúink még mindig az idei Man of The Year körül forognak. A 20 kérdés alanya a youtuber-inluencer Nessaj, aki megnyerte a kategóriáját. Míg a nagyinterjúnk alanya Pásztor Anna, aki a fesztiválok egyik igazi főszereplője: öntörvényű, szabad, ösztönös, intelligens és nagyon szórakoztató. Akár mondhatnánk is rá, hogy igazi playboy – Anna azonban a Múzsa kategória jelöltje volt.
PB1806_600x300_Anna

És akkor az egyik legfontosabb nyári eseményről se feledkezzünk meg: indul a foci-vb Moszkvában. A témával kapcsolatban igazi nagyágyúk szólalnak meg a lapban: Détári Lajos, Georges Leekenes szövetségi kapitány, Hajdú B. István, Dzsudzsák Balázs és George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa. A magyar labdarúgás elrettentő állapotáról Kálnoki Kis Attila öttusa-világbajnok és sportújságíró írt jegyzetet.
PB1806_600x300_FootbalNegyeventeHaboru14

Az Utolsó riff című cikkünk annak apropóján készült, hogy a Gibson nevű legendás elektromos gitár-márka csődvédelembe menekült. Ennek kapcsán megismerhetnek minden olyan infót, amit ennek az iparágnak a környékéről tudni érdemes.
PB1806_600x300_Gitar

Ha nyár, akkor szabadság, ha szabadság, akkor pedig motorok! Autós rovatunkban ezúttal a kétkerekűeké a főszerep. Pattanjon nyeregbe, és menjen le ön is a térképről! Ha meg felszállna, és körülnézne madártávlatból, akkor meg drónozzon egy jót a női napozó felett! Netán vitorlázzon a Balatonon: most megtudja, mindehhez mi kell, és nagyjából azt is, mennyibe kerül a hajózó szenvedély.
PB1806_600x300_Motor

Éljen a nyár! Aperolozzon hajnalig, utazzon el, lazuljon, amennyit csak tud.
PB1806_600x300_Vitorlas
Ez az évszak a szabadságról, az önfeledtségről, a gondtalanságról (és a fociról) szól. Élvezze ki, az utolsó cseppig!

Bus István
főszerkesztő

Felettébb kihívó képeken a világ legszebb modellje

Julia szépsége megkérdőjelezhetetlen, és ezt már hivatalosan is elismerte a szakma.

Sophie, a Chelsea legszexibb drukkere elképesztő adottságokkal rendelkezik

Érte biztosan megéri kilátogatni a Stamford Bridge-re.

4 dolog, ami a tudomány szerint biztosan meghosszabbítja az életedet

A szakemberek szerint csak néhány dolgot kell megváltoztatnod a kedélyes öregkorért.

Sűrített levegővel menti meg a motorosok életét a Bosch – videó

Rengeteg balesetet előzhet meg a cég legújabb fejlesztése.

Az űrhajós GoPro-bakija bizonyítja, hogy az asztronauta is csak ember

Andrew Feustel zseniális párbeszédet folytatott a houstoni irányítóközponttal.

Kedves Olvasónk!

Íme, az új Playboy Exclusive. A címlapján minden magyar férfi etalonja, Bruce Willis… Na jó, lehet, ez egy kicsit túlzás. De azért vallja be Ön is nyugodtan: biztosan elképzelte már magát véres és mocskos atlétatrikóban, üvegcserepeken mezítláb járva, meggyötörve, mégis keményen – amint aprítja az ellent. Biztos próbálta tükör előtt a cool félmosolyt (én igen), és betanult valami menő egymondatos visszavágást (én is így tettem, de amikor éppen be kellett volna nyögnöm, hirtelen nem jutott az eszembe). Willis fizimiskája, jobb filmjeiben az önreflexív iróniája és izgalmas életpályája maga a végtelen menőség. Vonásait a világon mindenhol felismerik. Ideális választás mind energiaital-reklámhoz, mind egy férfiaknak és nőknek egyaránt szóló életmódmagazin – ez lenne a Playboy Exclusive – címlapjára.

Willisen kívül további olyan prémiumtartalmakból válogathatnak, amelyek elragadnak a luxus, a jó élet és a gondtalanság áhított világába. Például: nyolc kulcsot kapnak rejtett vidéki szálláshelyekhez. Olyan vendégházakba és hotelekbe, amelyek rejtve vannak a világ zajától, és totális pihenést biztosítanak. Nekem ezek közül a noszvaji Treehouses a kedvencem: fán épült házakban lehet romantikázni, ahogy a csövön kifér.

PBEX1802-600x300_VidekiHotelek

Bredán Dávid, a legsikeresebb magyar óraszakértő a baseli órakiállítás – ez a világ legfontosabb és leghatalmasabb ilyen rendezvénye – legsikeresebb és legkívánatosabb kronométereit mutatja be cikkében.

PBEX1802-600x300_SvajcOrak

A múltidéző, háromkerekű Morgan nem véletlenül nyitja Tech Guide rovatunkat. Ez a retrócsoda ugyanis halad a korral: elektromos meghajtású. Bevallom, vezettem mostanság elektromos prémiumautót (egy BMW i3-ast), és simán „meg lettem győzve”: számomra, minimális kompromisszumokkal, ideális közlekedőeszköz lehetne.

PBEX1802-600x300_Playtech

Az ideális közlekedőeszköz azonban az, amelyik a levegőbe tud emelkedni, és felül emelkedik a dugókon. A minap láttam a neten, hogy az egyik diszkont légitársaság pilótákat keres. Ha nem szeretném ennyire, amit csinálok, már csak kalandvágyból is belekezdenék egy képzésbe. Így aztán gyorsan készítettünk Önöknek (meg magunknak) egy áttekintést, hogyan is szerezhetünk jogsit repülőgépekre.

PBEX1802-600x300_Pilotajogsi
Órás összeállításunk Kenesei Anikó kolléganőm végtelen jó ízlését, és játékos, szakmai újítókedvét tükrözi. Modellautók és órák találkoznak ebben a rovatban – de Anikó nagyot megy a divatanyagban is, ahol a fénnyel és árnyékokkal játszik mesterien.
PBEX1802-600x300_KilometerPerOra

Tavaszi-nyári magazinunkban az utazás mellett a gasztronómia is fontos sarokpont. Több cikket szenteltünk az ételeknek-italoknak – például, bemutatjuk a világ gourmet-fővárosait.
PBEX1802-600x300_GasztroPolisz

Jöjjön velünk, lépjen át a Playboy Exclusive által felépített és komfortosan belakott, pazar világba. Nem kevés munkánkba került, hogy ilyen könnyedre sikerüljön. És hadd áruljak el egy kulisszatitkot: még az önhöz szóló személyes hangvételű leveleimen is sokat és gondosan dolgozom.
Ha pedig szeretné továbbra is megkapni ezeket, az Európai Unió online biztonsági törvényének megfelelően meg kell majd erősítenie ezt. Kérem, a nemsokára érkező, újabb levelünkben kattintson az igenre. Maradjunk kapcsolatban!

Bus István
főszerkesztő

Önműködő és elektromos a közlekedés következő pionírja

Franciaországból érkezik a ridesharing vízi alappillére.

8 dolog, amit fel kell adnod, ha sikeres akarsz lenni

A kevesebb néha több.

A legnagyobb hibák, amiket a 20-as éveidben elkövethetsz

A fiatalságnak számtalan előnye van. Az egyik például, hogy a hibáidat ilyenkor talán könnyebben a visszájukra tudod fordítani.

HIRDETÉS

Ezt a levelet a playboy.hu üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.