Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Playboy

Rambo, Ganxsta, graffiti

Emlékszem, amikor kitaláltuk, hogy Ganxsta Zolee egy fürdőkádban üljön, börtönben kötött sapkában, tejet iszogatva, és A tiszta ész kritikáját bújva, Immanuel Kanttól. Jó kis fotó lett. Olyannyira, hogy felhívott a könyv kiadója. Kicsit félve vettem fel a telefont, de arra kért, adjuk már kölcsön nekik a fotót, hogy kitehesék a kirakatba…

Bus István
crossplatform főszerkesztő, Playboy

Ganxsta, ahogy Kantot reklámoz? Ennél is mókásabb dolgokat olvashat ebben a kiváló nagyinterjúban!

258529-ganxsta-zolee-doglegy.775x400

A macsóság fokozható? Hát persze. Itt a legújabb Rambo-film premierje. Soha nem lesz vége ezeknek, már most szólok. Nézzük végig együtt az ikonikus bökők replikáit! A cikk az aktuális Playboyban, kinyomtatva is megtalálható!

262686-rambo-sylvester-stallone.775x400

A mai kortárs festészet igenis menő. Hogy ezt nem csak belföldön tudjuk, arra bizonyíték, hogy a jövő héten Londonban lesz egy nagy ívű, fontos árverés, ahol hazai képek kerülnek a kalapács alá.

262794-dobossy.775x400

Az oké, hogy titkos vágyaink vannak. Az is oké, hogy ezeket meg kívánjuk valósítani. Ámde: ne tegyük nevetségessé a nőnket, és ne is használjuk tárgyként. Tanácsadónkban erre próbáljuk rávezetni egyik levélírónkat.

262801-olvasoi-level-troll.775x400

Bede Márton szerint a magányos férfi toposza nemhogy röhejes, hanem egyenesen cool. Ne legyünk kapcsolatfüggők, ne legyünk fecsegő pofázógépek, hanem legyünk helyette magabiztos magányos farkasok!

262249-maganyos-ferfi.775x400

Sokat beszélünk a klímaváltozásról, azonban kevesen lépnek igazán a politikusok tyúkszemére. Pedig ez a megoldás. Oda kell tenni magunkat keményen, akár az Extinction Rebellion hús-vér akcióhősei!

262781-xr-extintion-rebellion.775x400

Ez meg itt a New York Times tíz tippje gyakorlott hoteljáróknak. Felhívnám a figyelmet az utolsó pontra: menjünk inkább hostelbe, az ötödannyiba kerül.

30tips-hotels-superJumbo

Ezen a hétvégén rendezzük meg az Arena Mallban a Playboy Car of The Year rendezvényének szatelit eseményét, a nem kevésbé fontos CarBart. Szuper autók, nagyszerű programok – látogasson el szombat-vasárnap az Arenába. Személyesen is találkozhatunk!

262678-mobil-vezetes.775x400

És hát: mivel mi vagyunk a Playboy, mi sem természetesebb, hogy megkoronázzuk a heti hírlevelünket ővele:

262805-stacia-kelly-dogos.775x400

261791-dadpuszta-ozora.775x400

Itt pedig egy remek cikk a legjobb magyar építészeti magazinból, az Octogonból. Az ozorai bulihelyszín építészetét boncolgatja. A hely mágikus erejéhez nagyban hozzájárul az elképesztő architektúra.

ozora9

Van, aki belföldön utazgat, és van, aki gépre szál. Szücs Gábor, Playtech rovatunk állandó szerzője egy egészen hosszú anyaggal lepett meg bennünket: tett egy túrát a legendás 66-os úton – az Egyesült Államokban.

260715-road-trip-amerika.775x400

És akkor most menjünk a moziba be: Badics Ferenc szerkesztőnek eldurrant az agya, amikor megtudta, hogy a legendásan gagyi Ál/arc című akciófilm remake-je készül éppen Hollywoodban. Egy eldurrant szerkesztői agy szokta magából kitolni a legjobb cikkeket. Íme:

262090-alarc-hollywood.775x400

Badicsból sosem elég: olvassák el egy, a magazinban is megjelent hosszabb cikkét a férfias  beavatási szertartásokról. Tanulságos, érdekes, izgalmas. Ezért szeretjük a Playboyt – na meg a szerzőt!

259416-beavatas-szertartas.775x400

Egyáltalán nem tervezek meghalni, ezért nem is szeretem azokat a címeket, hogy „Negyvennyolc horgolt makramé, amit látnod kell, mielőtt meghalnál…” De ez most mégis egy jó lista: külföldi oldal ajánl magyar regényeket.

fatelessness-banner

És hát: mivel mi vagyunk a Playboy, természetesen jöjjön egy kis nyalánkság!

262074-sofia-silk-modell.775x400

Mondhatni, szívélyes, jó viszonyt ápolok a Tankcsapda zenekarral már egy ideje. (Emlékszem, életem egy nehéz szakaszán is átsegített a zenéjük, nagyon régen.) De azért mégis meglepett, amikor felkértek, hogy működjek közre a Szevasz, öcsém! című új klip bemutatóján. Erről szól az alábbi írásom.

261699-tankcsapda-videoklip.775x400

Ha valakiben benne van a bugi és a rockandroll, akkor mindegy, mit énekel. Csinálhat akár népzenét is. Palya Bea júniusi nagyinterjúnkban olyan dolgokról mesélt nekem, amikől magyar közszereplők – se nők, se férfiak – nem nagyon szoktak. A saját, felfokozott érzéki életéről, a szexualitás mindent gyógyító hatalmáról.

258578-palya-bea-enekesno.775x400

Badics Ferenc szerkesztő mindig tudja, mi a cool, és pontosan érzi, melyik az a kulturális termék, amely értékes és/vagy önfeledt szórakozást nyújthat. Nos, ebben a cikkében a Bad Boys új részéhez írt ajánlót. A film értékesnek nem értékes, de hogy szórakoztató lesz, az biztos.

261731-bad-boys-mindorokke-rosszfiuk.775x400

A szociológus végzettségű Vida Ferenc főszerkesztő-helyettes tíz évig volt autós újságíró. A cikk elolvasása után, szerinte a villany-Porsche, az elektromos meghajtású Taycan szuper kis autó lesz. És ha ő azt mondja, akkor az úgy is van.

261737-porsche-taycan.775x400

Szexelt-e már a számítástechnika és a net segítségével? A kérdés költői: hát persze. A dolognak van sok előnye, de azért veszélyek is leselkednek a felajzott felhasználókra. Dr. Almási Kitti most mindenről lerántja a leplet.

258280-kiberszex-cyberszex.775x400

Figyelem! Szeptember 10-én érkeznek az új ájfónok! Üröm az örömben, hogy a forintot közben agyonverték, és minden idők legborzasztóbb árfolyamával várja a prömiert. Az appleblog arról lamentál, mi következik most mindebből.

maryna-yazbeck-pyzjoMvyCmw-unsplash

Erre a programra pedig menjen el! Talán nem lesznek százmillióan a fémgömb alatt.

DCIM134MEDIADJI_0025.JPG

Mi vagyunk a Playboy: természetesen mutatunk fedetlen bőrfelületeket is. Elena, a bombanő éppen felrobbanni készül.

188126.w

pbfb1909

Herendi Gábor az évek során az egyik legfontosabb magyar közönségfilm-rendezővé vált. A Valami Amerika és a Kincsem után azonban most egy nyomasztóbb fába vágta a fejszéjét: Szabó Győző drogos pokoljárását viszi filmre a könyvvel azonos Toxikoma címen. Nagyinterjúnk vele készült, a fotók pedig a forgatáson születtek.
PB190708_800x400_Moon2
Hogy ki is Lorenza Izzo? Ő a legújabb Tarantino-film egyik üdvöskéje: a főhős, Rick Dalton újdonsült olasz asszonkáját alakítja a Volt egyszer egy Hollywood című legújabb opuszban. Most, hogy már én is láttam a filmet, nem csatlakoznék a hozsannázó kórushoz: én bizony elég sokat fészkelődtem a maratoni mű alatt, és vártam, hogy végre történjék valami a vásznon. Nos, a temperamentumos Lorenza Izzo is vitt némi színt a filmbe.
PB190708_800x400_Moon3
Érdekli, hogy miként zajlik a szexturizmus a Távol-Keleten? Ez a cikk akkor Önnek szól. Fülledt éjszakák, szexi pillanatok, és hát, veszélyek is. Minden, amit tudni kell a húsbavágó témáról.
PB190708_800x400_Moon4
A pszichoaktív szerek reneszánsza jön el lassan. Nemcsak hogy a marihuána európai legalizálása is elkezdődik – Luxemburg az első fecske –, hanem lassan kiderül, hogy a betiltott szerek akár orvosi, gyógyító hatással is bírhatnak, ha értő kezek adagolják azokat. Fogunk-e legálisan LSD-zni? Kapunk-e pszilocibin gombát receptre a körzeti dokitól? A cikkből kiderül.
PB190708_800x400_Moon5
Jön a befejező Rambo-film: ennek okán körbejártuk a filmben felhasznált bökőket, valamint olvasható egy nagyobb írás a késmániás Winkler Róberttől a különböző szúró-vágó alkalmatosságokról. Magam amúgy egyszer jártam Andy Vajna Los Angeles-i otthonában, ahol a falon bekeretezve lógtak a Rambo-filmek emblematikus kései. Andy rámutatott az impozáns kollekcióra, majd vigyorogva mondta: „Látod, ahogy nőttek a kések, úgy csökkent a filmes bevétel.”
PB190708_800x400_Moon6
Na jó, mi vagyunk a Playboy: jelen számunkban egy magyar hölgy, Bagó Alexandra dobta le a textilt – ráadásul egy igazi vadnyugati városban. Alexandra szépsége egy vad musztángot is betörne, és megállítaná a pisztolyunkból kilövellő golyót is.
PB190708_800x400_Moon7

 

A humormajszter

Határon innen, ahtáron túl, Bödőcsre megtelik minden nézőtér és aréna. A vidék sztorikktól az aktuálpolitikáig, Bödőcs Tibor minden hangszeren játszik – a humorista kiemelkedik kortársai közül. Nemcsak vicces, de remekül parodizál is.

ELOLVASOM

Az ikon

Van-e férfiasabb magyar színész Cserhalmi Görgynél? Az egykor még kaszkadőrmutatványokat is lazán bevállaló Cserhalmi ugyanakkor érzékeny, gondolkodó ember. Mindkét énjét megvillantja ebben a beszélgetésben.

ELOLVASOM

Az altersrác

Likó Marcell az évek során meggyőző erejű rocksztárrrá avanzsált – magam is megtapasztalhattam ezt, amikor a Budapest Parkban végignéztem egy fegrgeteges Vad Fruttik koncertet. Remek zene, jó szövegek, átélt és hiteles színpadi jelenlét: ez Likó Marcell.

ELOLVASOM

A stílusbakik szezonja

Bár lassan vége a nyárnak, azért még mindig felvehet az ember zoknit a szandálhoz, vagy háromnegyedes bermudát. Egy kicsit nem figyelünk, aztán kész is a katasztrófa! Hogy ezt elkerülje, alább egy cikk, ami a maradék forró napokra eligazítja a mikéntben s hogyanban. A szerző Bihari Ádám.

ELOLVASOM

Lakóautózás

A jövő nyáron, esküszöm, kipróbálom! Elindulok egy lakóautóval, és ott fogok megállni, ahol tetszik, ahol úgy érzem, meg kell állnom. Végtelen szabadság és a kemping-szobanövények gyepálása Vályi István remek cikkében!

ELOLVASOM

Tessék smárolni!

Lehet, hogy Önnek nem sokat jelent a csókolózás, de partnerének igenis fontos. Hogy miért? Kiderül Dr. Almássy Kitti pszichológus cikkéből. Olvassa el, de már előtte arra biztatom, tapadjon szájjal a nője ajkaira!

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Heti Shopaholic ajánlatunk

Playboy Club: Siker és szórakozás

9900 Ft

MEGNÉZEM

Trónok Harca magazin

1990 Ft

1490 Ft

MEGNÉZEM

Ezt a levelet a playboy.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.