Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Playboy

Hajrá, magyarok!

Elmondom, mi a szurkolói taktikám a magyar válogatottal kapcsolatban: nincsen semmi elvárásom. És amikor ezt tudják szállítani a számomra, már nem is vagyok ideges. Kikaptunk a Langerhans-szigetektől? Oké. Elpáholt a Vatikán? Menjünk tovább, nincs itt semmi látnivaló. Aztán, amikor a fiúk erőre kapnak, és úgy játszanak, ahogy a XXI. században elvárható egy rendes csapattól – nos, akkor extázisba esem. Úgyhogy ezen sorok extázisban születtek: az aranylábú srácok megverték Wales-t, vezetjük a csoportunkat, úgyhogy lehet, újra kijutunk az EB-re. És akkor aztán: az éjjel soha nem érhet véget!

Nincs más hátra, mint árnyékba vonulni, gondoskodni a megfelelő folydékbevitelről, és a playboy.hu-t böngészni. Vagy megvenni a lapot! (Haladók elő is fizetnek rá!) Kellemes nyarat!

Bus István
crossplatform főszerkesztő

A legcoolabb űrhajós

Egyszer majdnem személyesen találkoztam Chris Hadfielddel, minden idők egyik legcoolabb űrhajósával. (Tudják, ő az, aki a Nemzetközi Űrállomáson Dawid Bowie-számot játszott.) Sajnos Londonban ki kellett állnom a dedikálásra váró sorból, mert előző este elcsaptam a hasamat valami rettenet angol kajával. Szerencsére kárpótolt, hogy Hadfield aztán írt egy cikket a Playboy számára – amit most Ön is elolvashat.

ELOLVASOM

Egy zseni jegyzetei

UFO volt-e Leonardo Da Vinci? Netán időutazó, akit visszalőttek a reneszánszba? Nem tudhatjuk. Mindenesetre itt egy oldal, amelynek segítségével végigböbgészheti a korszakos zseni jegyzeteit. Passziónak, de inspirációnak sem utolsó!

ELOLVASOM

Győztünk!!!

Írtam már a személyes extázisomról, de kit érdekel az, amikor itt egy átfogó elemzés a hétfői meccsről? Alázat és szinte tudományos jellegű, minden eshetőséget figyelembe vevő felkészülés? Ki hitte volna, hogy ez sikerre vihet? Éljen!

ELOLVASOM

A drogpápa beszól Trump-nak

A hétvégén osztották ki a Tony-díjakat a New York-i Broadway legjobb színházi előadásainak. Bryan Cranston, a Breaking Bad sztárja – aki most épp oknyomozó tévést alakít a színpadon, – jól be is szólt Donald Trump-nak, megvédve a tisztességes sajtót. Erről jutott eszembe néhány gondolat, amit alább osztok meg Önökkel.

ELOLVASOM

Óriásmellek piros úszódresszben

Tavaly érkezett a mozikba egy közepesnél jobb remake a Baywatchból. Ez alkalomból Badics Ferenc szerkesztő írt kiváló elemzést arról, miért is vagyunk rágyógyulva a lassított felvételen futó nők méltóságteljesen ringatózó kebleire. Most, hogy itt az év első hőhulláma, elevenítsük fel ezt a nagyon is fontos tudást!

ELOLVASOM

Hastáncos Amira

És ha már hőhullám: ezen még Hastáncos Amira sem segít – sőt, fokozza azt!

ELOLVASOM

Mellbimbó-tüntetés

New York-ban egyenesen a Facebook székháza elé feküdtek ki tüntetők, és emeltek fel egy-egy mellbimbót ábrázoló kerek kartont. Mit mondjak, így valahogy egész szürreális, már-már sokkoló a látvány, de azt hiszem, éppen ez volt a cél.

ELOLVASOM

A Palya-hatás

Ha már szexuális szabadság: júniusi nagyinterjúnk alanya, Palya Bea mostanra meglehetősen felszabadult ebből a szempontból is. Lapunkban mindezt bővebben kifejti, és elmondja azt is, mi kell a mai nőnek. (Elárulom: többek között érzékenyebb, normálisabb fériak... Na meg jó sok szex.) A playboy.hu videójában is érinti a témát.

ELOLVASOM

Lamborghini VS Ferrari

Azt tudta, hogy a Lamborghini sportautómárka úgy született, hogy a traktorgyártó Ferruccio Lamborghini berágott Enzo Ferrarira, mert az nem volt hajlandó legyártani neki egy spéci Ferrarit? Így aztán megalkotta a saját szuperspotkocsi-brandjét? Mindezt bővebben kifejti nekünk Badics Ferenc szerkesztő ebben az érdekes, a márkák harcáról szóló cikksorozatban.

ELOLVASOM

Térey

Térey János, az egyik legfontosabb magyar kortárs költő-író-drámaíró vasárnap még harmincéves osztálytalálkozóján járt, hétfőn reggel viszont rosszul lett, és elhunyt. Már most látszik, milyen hatalmas veszteség érte a magyar irodalmat. Személyesen is ismertem Téreyt; erről írtam egy publicisztikát. De olvassa el a cikkhez csatolt novellát is, ami a Playboyban jelent meg korábban.

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Heti Shopaholic ajánlatunk

Playboy Club: Siker és szórakozás

9900 Ft

MEGNÉZEM

Trónok Harca magazin

1990 Ft

1490 Ft

MEGNÉZEM

Ezt a levelet a playboy.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.