Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Playboy

Világklasszisok

Úgy játszunk Fucsovics Mártonnal, mint Gary Oldman és Tim Roth egy 1990-es moziban. Ütöm a labdát, jön a kérdés, ő meg pattintja vissza a labdát, a válaszokkal. Biztosan mindenki látta a Rosencranz és Guildenstern halott című művészfilmet, amelyben Tom Stoppard, az egyik legnagyobb kortárs drámaíró feldolgozza a Hamletet – két mellékfigurát állítva a középpontba. Nos, ezek voltunk mi, leszámítva a mellékfigurákat.
A nagyinterjúból pedig – Fábián László a szerzője – alább egy kis ízelítő. Felhívnám a figyelmet Erdélyi Gábor fotóira, amelyektől konkrétan elájult mindenki, aki eddig látta.

Bus István
crossplatform főszerkesztő, Playboy

PB190708_800x400_content fucsovicsNos, ezek voltunk mi, leszámítva a mellékfigurákat. Fucsovics Márton személyében megismerhettem egy végtelenül rokonszenves, céltudatos világklasszist, aki folyamatosan menetel előre, a célja felé. A videót megtekintetik itt:
Screenshot 2019-07-11 at PM 1.27.27

Nemcsak Fucsovicstől lehet elájulni persze a július-augusztusi Playboyban, hanem a címlapunktól is, amely nemes egyszerűséggel… hát, egy fenék.
Na de milyen fenék! A reneszánsz idején az ilyet Michelangelo faragta volna ki a legnemesebb márványból. Mondjuk, az való igaz, hogy walkmant nem tett volna rá – de hát idén negyven éves ez a kütyü, ami még személyesebbé tette a zenét. A címlapunkhoz amúgy címlaphölgy is tartozik: Monica Wasp. (Hogy a darázs ne csípné meg!)
PB190708_800x400_contentcover playmate
20 kérdésünk Abosi Barnihoz szól. Hogy ki is ő? Nos, nem más, mint a 2019. évi Playboy Man of The Year győztese, influencer kategóriában. Félmillió feliratkozó a Youtube-on nem tévedhet: Barni igazi sztár ebben a szcénában. Olvassák el, az alany bevezett egy új világba!
PB190708_800x400_content abosi
Július-augusztus a fesztiválok melegágya. Itt lesz Iggy Pop, jön a Foo Fighters – górcső alá vettük hát (tudta, hogy a górcső mikroszkópot jelent?), mely előadók és bandák azok, amelyekről tilos lemaradni, ha belefurunk egy fellépésükbe. A szerző a kitűnő Greff András, akit korábban a Magyar Narancsból is ismerhettek többek között, és most debütál a Playboyban.

PB190708_800x400_Foo
50 éves a Holdra szállás! Az emberiség egyik legnagyobb teljesítmény, hogy legyőztük a gravitációt, és megvetettük a lábunkat egy idegen égitesten. Olyan ez, mint a legjobb, agyas akciófilm – csakhogy ez valóban megtörtént. Íme, egy kiváló cikk a félévszázados történetről.

PB190708_800x400_Moon
Jó nyaralást, jó pihenést kívánok! Forgassák a lapot nyaraláskor is, a mobil keresőjébe meg üssék be a playboy.hu-t – akár a tengerparton is!
PB190708_800x400_content cover (2)

Tehát akkor: tessenek beszélgetni a szexről!

Ha ezt képesek megugrani, akkor soik olyan egyéb dolgot is sikerül majd, amire csak titokban gondolnak, de azér szívesen kipróbálgatnák.

ELOLVASOM

És akkor még egy cikk a szexről

Tim Kreider New York-i író szerint, ha a hetvenes években arra gondoltunk volna, mi megy itt ma a szexuális színtéren, olyan lett volna az egész, mint egy sci-fi álom. Így aztán, hogy mi lesz húsz év múlva – azt mondjuk, nem tudni, de biztosan várható néhány nagy durranás!

ELOLVASOM

Bírja a halat? Nem? Akkor is adjon magának egy esélyt, és szaladjon ki Budaörsre, a halpiacra!

Legalábbis Szabó Győző mindenképpen ezt ajánlja a számunkra. Magam sem vagyok egy nagy halas, de azért ott sikerült végigennem egy hétfogásos vacsorát. Szuper volt.

ELOLVASOM

Itt a medencés bulik szervezésének ideje!

Kiket hívjon el? Mivel várja a vendégeket? Vonósnégyes legyen, vagy bluetooth hangfal? Minden kérdésére választ kap a remek cikkből, amelynek szerzője… Ja, az én vagyok.

ELOLVASOM

Sajnos aktuális lett ezt a kitünő interjút újra megjelentetni a neten.

Emlékszem, nagy móka volt a fotózás. Azt találtuk ki, hogy Ungvári Tamás afféle Indiana Jones-ként, vagány tudósként, oldalkocsis motoron menekítse a kultúrát. Amíg élt, ezt tette. Isten nyugosztalja.

ELOLVASOM

Belehullana egy fekete lyukba? Mármint, asztrofizikailag?

Akkor itt egy jó kis videó arról, mi történne Önnel. És egész valószínű most már, hogy nem tépné szét a gravitáció, hanem át tudna lépni egy másik világba. Erre varrjon gombot!

ELOLVASOM

Na jó, mi vagyunk a Playboy.

Itt egy óriásmellű hölgy. Have fun!

ELOLVASOM

Szex a konyhában

Ha már mindenáron szexelni akarsz, akkor az ég szerelmére, menj ki a konyhába! (Előtte kapcsod le a főzőlapot!)

ELOLVASOM

A Te gyereked is drogozik, de csak a világ tehet róla

Badics Ferenc szerkesztő rengeteg popkulturális terméket fogyaszt – és ezek rendszerint beindítják végtelen asszociációs képességeit. Íme egy remek cikk a drogokról, ami egy sorozat megtekintése után fogant meg szerzőnk fejében. Vigyázat, hosszú, gondolkodásra késztető anyag!

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Heti Shopaholic ajánlatunk

Playboy Club: Siker és szórakozás

9900 Ft

MEGNÉZEM

Trónok Harca magazin

1990 Ft

1490 Ft

MEGNÉZEM

Ezt a levelet a playboy.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.