Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Men's health magazin

Helló, Joy!

Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik eltökélten tudtak küzdeni céljaikért. Akik erősek, ki mernek állni magukért és másokért, merik hallatni a hangjukat, és nem kérnek bocsánatot azért, mert sikeresek, okosak, határozottak. Amiben maximálisan azonosulni tudok a Trónok harca hősnőivel, az az, hogy számomra is a család a legfontosabb, és a bizalom. Aki hasonlóan nagy rajongója a sorozatnak, mint én, tudhatja, hogy a bizalom kérdése nem egyszerű a Hét Királyságban...

Alberti Petra Bianka
crossplatform főszerkesztő

Megjelent a Men’s Health tavaszi száma! Címlapon Diaz!

Diaz Magyarország egyik legmenőbb popzenei formációjával, a Wellhellóval jutott a csúcsra Fluor (Karácson Tamás) társaságában. És míg egy koncertnek alapvetően van egy jó adag sportértéke, ő jóformán bele sem izzad az erőfeszítésbe. Cikkünkből kiderül, miért nem…

MH1901_fb_1200x628 (2)

Az elmúlt hetekben felkapott téma lett az orvosilag “nem indokolt” vérátömlesztés. Sportolóknál kimeríti a dopping fogalmát, de ma már a fiatalság elixírjét keresők is egyre kíváncsibbak rá. Mostani számunkban két cikkben is foglalkozunk a vérrel, hogy tényleg mindent megtudhass róla pró és kontra.

MH1901_fb_1200x6282 (1)

“Nagyobb térre van szükségem”. Talán ha többen mernék ezt kimondani, sokkal többen maradnának együtt? És nem, nem (csak) a szexről fogunk ebben a cikkben beszélni.

MH1901_fb_1200x6289

Egyre jobban romlik a férfiak termékenyítőképessége, mert – nem is annyira – érthetetlen okból zuhan a spermaszámunk. Mitől-miért, és mit tehetünk ellene? Szakértők sokasága dolgozik a kérdésen, őket kérdeztük e havi számunkban.

MH1901_fb_1200x6285

Enyhe túlzás lenne azt írni, hogy sorra nyitnak, de végre tényleg kezdenek megjelenni az öko edzőtermek, ahol a lehetőségekhez képest próbálják bebizonyítani, hogy ez is lehet fenntartható. Érdekes és követendő út…

MH1901_fb_1200x6283

Miért járnak a “kemény legények” is terapeutához? Mit tud adni a pszichológus? Mi az, ami a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem pótolja a terápiát? Utánajártunk, reméljük, neked is segítünk vele.

MH1901_fb_1200x6286

Túlélőstratégia? Mondhatjuk, hogy miért is van egy börtönben konditerem, nem luxusszálló az… Ám ha elolvasod a cikkünket, rájössz, miért is fontos mindenkinek, nekik is megadni az edzés lehetőségét. #neítélj_olvass

MH1901_fb_1200x6287

Jön Itt a bringaszezon! A világ legújabb és legmenőbb bringáit vettük górcső alá, és a hazai handbike legnagyobb szakértőjével, a tokiói paralimpiára készülő Bók Lászlóval készítettünk interjút.

MH1901_fb_1200x6288

Vodkakisokos – népszerű pia lett, ez nem kérdés. Ahogy az sem, hogy mértéket kell tartani. De ha már ezt isszuk, akkor tudjuk, hogy iszunk!

MH1901_fb_1200x6284

MH1901_efi600x300

Megjelent a legújabb Men’s Health! Nézz bele!

MH1806_hirlevel_2

Testhez álló szerep
Akár dothraki harcost játszik, akár Atlantisz királyának a bőrébe bújik, Jason Momoa teljes erőbedobással végzi a munkáját – de épp így éli az életét is, és még annál is keményebben edz. Interjúnk mellett szenzációs fotókkal is jövünk.
MH1806_hirlevel_3

Pokoli büntetés
Férfi a talpán, aki bírja a csípőset. A paprikatermelők rá is játszanak erre, egyre durvább, pokolian erős fajokat kísérleteznek ki és dobnak piacra. De hol a határ? Mit bír el a szervezet? És mire jó ez az egész?
MH1806_hirlevel_4

TESZT: Ura vagy a (munka)helyzetnek?
Életünk harmadát munkával töltjük, úgyhogy nem árt, ha nemcsak adunk, hanem kapunk is valamit a munkahelyen töltött idő alatt. A következő kérdőív rávilágít, hogyan javíthatsz a munkahelyi körülményeiden.
MH1806_hirlevel_5

Nyomáspróba
Nagy a munkahelyi nyomás? Akkor most új megvilágításba helyezzük a témát! életre szóló leckét kaptunk csapatszellemből, kitartásból, stressz­tűrésből és erőnlétből a 2,7 milliárd dolláros atom-tengeralattjáró, a north dakota legénységétől.

MH1806_hirlevel_6

Az antiszociális háló
Egy felmérés szerint a harmincas éveik közepén járó férfiak közül minden harmadik gyakran érzi magát magányosnak. A párkapcsolati viszonyok és a városi létforma mögött a mélyben más okok is rejtőznek. Szerzőnk a modern barátságok  természetén morfondírozik – vajon mi a megoldás?

MH1806_hirlevel_7

Style guide 2019
Így öltözik egy FÉRFI. Számítanak az anyagok, a szabás, a minőség…

Megjelent a Men’s Health legújabb száma! Nézz bele!

MARADJ VERSENYBEN
Hogyan tudnak élvonalbeli teljesítményt nyújtani egyes 40 feletti sportolók?
MH1805_hirlevel_2
14SZER EGÉSZSÉGESEBBEN
Néha egészen apró változtatások is nagy átalakulásokat indíthatnak el. Mindjárt mutatunk is rá jó pár példát.
MH1805_hirlevel_3
A NAGY ÜDÍTŐDIÉTA
A hír igaz: a szénsavas üdíto hizlal, káros az egészségre és megrövidíti az életet.
MH1805_hirlevel_9

FOGYÁSLABOR
A kutatók ádáz küzdelmet vívnak az emberiség legveszélyesebb ellenségével: az elhízással. A legújabb taktikai manoverekkel jelentkezünk.
MH1805_hirlevel_10

SZERELMI LECKÉK 4200 MÉTEREN
Egy kis kaland új magasságokba emelheti kapcsolatodat.
MH1805_hirlevel_6

SNEAKER SZNOBIZMUS
Bolt helyett, tözsdén találod a legjobb lépőket. A StockX gigantikus piaci rést talált, és ma már szinte letaszíthatatlan a trónról.
MH1805_hirlevel_11

Megjelent a Men’s Health! Nézz bele!

Címlapon a Westworld android cowboya! James Marsden a valóságban egyáltalán nem robotszerű.

PLANAI GONOSZ SZELLEME / Kollégánk idén hetedszer indult az AlpenTouron, ahol a legnevesebb profi versenyzők is rajthoz állnak a hobbisták mellett. Élménybeszámoló.

MH1804_hirlevel_2planai

SZEXTITKOK / Vannak dolgok, amiket partnered – talán félénkségből, vagy azért, mert nem akarja megbántani az érzéseidet – nem oszt meg veled. Ezért most megkértünk több száz nőt, hogy névtelenül fedjék fel titkaikat.

MH1804_hirlevel_3szextitkok

KEVESEBB MUNKA, TÖBB EREDMÉNY / Így küzdd le az irodai káoszt és végezd el a feladataid.

MH1804_hirlevel_4munka

DOLGOZZ MEG A FEHÉRJÉÉRT / A hegyvidéki íjászatból visszatérve Donnie Vincent nem csupán egy trófeával lesz gazdagabb.

MH1804_hirlevel_5feherje

NINCS TÖBB EDZÉS? / A tudósok egy olyan tabletta kifejlesztésén dolgoznak, amely a kemény edzés pozitív hatásait hozza anélkül, hogy izzadnod kellene.

MH1804_hirlevel_6edzes

MINDENT A HAJVESZTÉSRŐL / A kopaszodás a férfi mumusa, arcának karaktergyilkosa. Nehéz a hanyatthomlok stílust méltósággal viselni.

MH1804_hirlevel_7kopasz

S@GGFEJNEK ÁLL A VILÁG / Neked is úgy tűnik, hogy az élet leginkább a rossz arcokat díjazza?

MH1804_hirlevel_8seggfej

MH1804_hirlevel_3szextitkok MH1804_hirlevel_4munka MH1804_hirlevel_5feherje MH1804_hirlevel_6edzes MH1804_hirlevel_7kopasz MH1804_hirlevel_8seggfej" style="font-family: Arial, 'Helvetica', Helvetica, sans-serif; font-size: 100%; line-height: 1.3; color: rgba(255,46,138,1); margin: 0; padding: 0;">

MH1804_hirlevel_3szextitkok MH1804_hirlevel_4munka MH1804_hirlevel_5feherje MH1804_hirlevel_6edzes MH1804_hirlevel_7kopasz MH1804_hirlevel_8seggfej" style="font-family: sans-serif; font-size: 25px !important; color: #000; text-decoration: none; font-weight: 900; line-height: 1.2em; margin: 0; padding: 0;">Megjelent a Men’s Health! Nézz bele!

MH1804_hirlevel_3szextitkok MH1804_hirlevel_4munka MH1804_hirlevel_5feherje MH1804_hirlevel_6edzes MH1804_hirlevel_7kopasz MH1804_hirlevel_8seggfej" style="text-decoration: none;">
ELOLVASOM
Kedves Olvasónk!

A ma megjelent Men’s Healtben gondoltunk azokra, akik nyaranta szívesen hódolnak a grilezés überférfias szenvedélyének, de idén szeretnék új menüvel lenyűgözni az éhes barátokat – dobjatoktöbb halat és rákot a rostra!

MH1803_hirlevel_6

Bemutatjuk az újkori aszketizmus jelenségét, aminek jelmondata lehetne: ha nem fáj, nem is történik semmi.
MH1803_hirlevel_5
Vajon te is hiszel benne, hogy csak lemondás és súlyos küzdelem árán nyert izmok, illetve a kínból született teljesítmények számítanak?

MH1803_hirlevel_2

 És mit gondolsz a többszerelműségről, amikor a párok egymással is osztozhatnak új partnereken, de akár tartós, házasságon kívüli kapcsolatok is lehet – a házastársuk teljes támogatását évezve…

MH1803_hirlevel_4
Az ország egyik fiatal influencere, Trunk Tomi, alias Dablty kalauzol el a legmenőbb sneakerek között, és perzse tekintettel a VB-re, 22. oldalon át “focizunk”.
MH1803_hirlevel_3

CHRIS HEMSWORTH SZEMÉLYI EDZŐJE PÁR HÉT ALATT VARÁZSOLT ISTENI TESTET THORNAK

Luke Zocchi avatott be a kulisszatitkokba.

ELOLVASOM

INDUL A STRANDSZEZON! VÁLASSZ AZ IDEI LEGMENŐBB FÜRDŐGATYÁK KÖZÜL!

Ha fürdőnadrágról van szó, sokan még mindig nem tudják megtalálni a gatya szárának ideális hosszát.

ELOLVASOM

VALÓSZÍNŰLEG TE IS ROSSZUL FÚJOD BE MAGAD – ÍGY HASZNÁLJA A PARFÜMÖT AZ IGÉNYES FÉRFI

Így hozhatod létre az illatfelhőt, aminek senki nem tud ellenállni.

ELOLVASOM

MEKKORA SÚLYT TUDNAK VALÓJÁBAN FELEMELNI A BOSSZÚÁLLÓK SZEREPLŐI?

Gongolkodtál már azon, mekkora súlyzókkal nyomják a teremben a Bosszúállók, amikor éppen nem a világ megmentésén munkálkodnak?

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet a menshealth.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.