Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide!

Men's health magazin

Kedves Olvasónk!

Kijelenthetjük, az év legdögösebb három hónapja következik. Rövidülnek a szoknyák, előkerülnek a bikinik és nyakunkon a fesztiválszezon is. Ilyenkor lehet csak igazán élvezni az életet, és kell is! Töltekezzünk az év további részére. Hogy ez milyen hatékonyan sikerül? Nos, mint oly sok minden, rajtunk múlik, hogyan és miképpen élünk a lehetőségeinkkel. Hozd ki a nyárból a maximumot!
A férfilét megannyi fontos terepén számíthatsz szakértőink­­re e hónapokban is. Sport, edzés, munka, szexualitás, gasztronómia és mindaz, amit csak úgy jó csinálni, ha mindent beleadsz – ezekben a témákban merültünk el ezúttal kicsit mélyebben.

Címlapsztárunk egy igazi motivációs bomba. A Gömöri Andás Máté (G.A.M.) interjút elolvasva azonnal a vasak után nyúlsz!

Természetesen minden életkorban máshol vannak a prioritások, mások az igényeink és a lehetőségeink is. Jól tudjuk ezt mi is, ezért készült ez a nyári, „korosztályos” tematikus szám.
Húszas, harmincas, negyvenes, netán ötvenes vagy? Bármelyik (kor)csoportba is tartozol, ez a lap neked szól!

Nagyító alá vettük az életszakaszokat és összegyűjtöttük azokat a tippeket, szakértői tanácsokat, amelyeket alkalmazva csúcsra járathatod a nyarat.

Ha a nagy tavaszi életmódváltásról idén is lecsúsztál, még nincs minden veszve! Olyan edzésprogramokkal készültünk, amelyek segítségével még így, a finisbe érve is mások által irigyelt formába hozhatod magad. Ezen a nyáron rangos nemzetközi sportesemények helyszíne lesz Magyarország, illetve a főváros. Budapest 2019-ben egész évben a sportot ünnepli, hiszen a sport fővárosa. Augusztus első hetében több ezer hazai és külföldi versenyző, sportember, és szurkolók sokasága élheti majd meg az igazi titkot, a sport közösségformáló erejét.

A 15. Európai Maccabi Játékokon (European Maccabi Games – EMG) szép számban indulnak majd magyarok. Közülük kerestünk meg néhányat, akiknek érdemes lesz majd teljes gőzzel szorítani.

Szép nyarat, kellemes feltöltődést!

Ribánszky Zsolt
Men's Health crossplatform főszerkesztő

G. A. M. a faltörő kos
Gömöri András Máté színész, a Budapesti Operettszínház művésze, műsor­vezető, énekes, utolsó éves egyetemi hallgató és mindemellett gyakorló családapa. A kutyák és a sport megannyi formájának szerelmese. Mellékesen naturál testépítő, aki nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy bajnokként álljon júniusban Miskolcon az INBA Grand Prix 2019 dobogójára.

MH1902_content_banner_1200x6288

Mennyi  a fitnesz- korod?
Jól értetted: a fitneszkorod. Ez életkorodnál jóval több vagy kevesebb is lehet – attól függően, hogy milyenek edzési, sportolási szokásaid. Megmutatjuk, hogyan számold ki valós korodat s hogyan őrizd meg erőnléted éveken át.

 

MH1902_content_banner_1200x6287

Hello Maccabi!
Augusztus első hetében Budapest ad otthont a Maccabi Európa Játékoknak. Az év legnagyobb magyarországi sporteseményén közel 3000 versenyző vesz majd részt. Népes csapat képviseli Magyarországot is. A Men’s Health megkérdezett három eredményes sportolót, hogy miért érzi fontosnak az indulást. A többiek mellett nekik is érdemes lesz szurkolni július 29. és augusztus 7. között.

 

MH1902_content_banner_1200x6286

 

Durranjon a bicepsz!
A tökéletes egykezes bicepszezés technikáját tovább tart megtanulni, mint gondolnád. Figyelmünk középpontjában a terhelés időtartama lesz: lelassítjuk az ismétléseket, hogy keményebb munkára késztessük az izmokat. Készülj a növekedésre – előfordulhat, hogy a végén szükséged lesz pár új pólóra is.

 

MH1902_content_banner_1200x6285

 

Van, hogy ez a legjobb megoldás
Gyors menet és viszlát? Ez szuper volt. Ám Lauren Larson szerint a legforróbb éjszakák sokkal jobbak, ha külön ágyban végződnek.

MH1902_content_banner_1200x6284

Célkeresztben: a protein
Sok, gyakran egymásnak ellentmondó információ kering róla a köztudatban. Most rendet rakunk a zűrzavarban! Szakértőink szigorúan tudományos ismeretekre alapozva gyűjtötték össze a legfontosabb információkat a fehérjékről és a fehérjékkel dúsított élelmiszerekről.

MH1902_content_banner_1200x6283

A tökéletes csók valódi titka
Nem az a lényeg, mit csinálsz a kezeddel. Vagy éppen az ajkaddal.

 

MH1902_content_banner_1200x6282

 

Megjelent a Men’s Health tavaszi száma! Címlapon Diaz!

Diaz Magyarország egyik legmenőbb popzenei formációjával, a Wellhellóval jutott a csúcsra Fluor (Karácson Tamás) társaságában. És míg egy koncertnek alapvetően van egy jó adag sportértéke, ő jóformán bele sem izzad az erőfeszítésbe. Cikkünkből kiderül, miért nem…

MH1901_fb_1200x628 (2)

Az elmúlt hetekben felkapott téma lett az orvosilag “nem indokolt” vérátömlesztés. Sportolóknál kimeríti a dopping fogalmát, de ma már a fiatalság elixírjét keresők is egyre kíváncsibbak rá. Mostani számunkban két cikkben is foglalkozunk a vérrel, hogy tényleg mindent megtudhass róla pró és kontra.

MH1901_fb_1200x6282 (1)

“Nagyobb térre van szükségem”. Talán ha többen mernék ezt kimondani, sokkal többen maradnának együtt? És nem, nem (csak) a szexről fogunk ebben a cikkben beszélni.

MH1901_fb_1200x6289

Egyre jobban romlik a férfiak termékenyítőképessége, mert – nem is annyira – érthetetlen okból zuhan a spermaszámunk. Mitől-miért, és mit tehetünk ellene? Szakértők sokasága dolgozik a kérdésen, őket kérdeztük e havi számunkban.

MH1901_fb_1200x6285

Enyhe túlzás lenne azt írni, hogy sorra nyitnak, de végre tényleg kezdenek megjelenni az öko edzőtermek, ahol a lehetőségekhez képest próbálják bebizonyítani, hogy ez is lehet fenntartható. Érdekes és követendő út…

MH1901_fb_1200x6283

Miért járnak a “kemény legények” is terapeutához? Mit tud adni a pszichológus? Mi az, ami a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem pótolja a terápiát? Utánajártunk, reméljük, neked is segítünk vele.

MH1901_fb_1200x6286

Túlélőstratégia? Mondhatjuk, hogy miért is van egy börtönben konditerem, nem luxusszálló az… Ám ha elolvasod a cikkünket, rájössz, miért is fontos mindenkinek, nekik is megadni az edzés lehetőségét. #neítélj_olvass

MH1901_fb_1200x6287

Jön Itt a bringaszezon! A világ legújabb és legmenőbb bringáit vettük górcső alá, és a hazai handbike legnagyobb szakértőjével, a tokiói paralimpiára készülő Bók Lászlóval készítettünk interjút.

MH1901_fb_1200x6288

Vodkakisokos – népszerű pia lett, ez nem kérdés. Ahogy az sem, hogy mértéket kell tartani. De ha már ezt isszuk, akkor tudjuk, hogy iszunk!

MH1901_fb_1200x6284

MH1901_efi600x300

Megjelent a legújabb Men’s Health! Nézz bele!

MH1806_hirlevel_2

Testhez álló szerep
Akár dothraki harcost játszik, akár Atlantisz királyának a bőrébe bújik, Jason Momoa teljes erőbedobással végzi a munkáját – de épp így éli az életét is, és még annál is keményebben edz. Interjúnk mellett szenzációs fotókkal is jövünk.
MH1806_hirlevel_3

Pokoli büntetés
Férfi a talpán, aki bírja a csípőset. A paprikatermelők rá is játszanak erre, egyre durvább, pokolian erős fajokat kísérleteznek ki és dobnak piacra. De hol a határ? Mit bír el a szervezet? És mire jó ez az egész?
MH1806_hirlevel_4

TESZT: Ura vagy a (munka)helyzetnek?
Életünk harmadát munkával töltjük, úgyhogy nem árt, ha nemcsak adunk, hanem kapunk is valamit a munkahelyen töltött idő alatt. A következő kérdőív rávilágít, hogyan javíthatsz a munkahelyi körülményeiden.
MH1806_hirlevel_5

Nyomáspróba
Nagy a munkahelyi nyomás? Akkor most új megvilágításba helyezzük a témát! életre szóló leckét kaptunk csapatszellemből, kitartásból, stressz­tűrésből és erőnlétből a 2,7 milliárd dolláros atom-tengeralattjáró, a north dakota legénységétől.

MH1806_hirlevel_6

Az antiszociális háló
Egy felmérés szerint a harmincas éveik közepén járó férfiak közül minden harmadik gyakran érzi magát magányosnak. A párkapcsolati viszonyok és a városi létforma mögött a mélyben más okok is rejtőznek. Szerzőnk a modern barátságok  természetén morfondírozik – vajon mi a megoldás?

MH1806_hirlevel_7

Style guide 2019
Így öltözik egy FÉRFI. Számítanak az anyagok, a szabás, a minőség…

Megjelent a Men’s Health legújabb száma! Nézz bele!

MARADJ VERSENYBEN
Hogyan tudnak élvonalbeli teljesítményt nyújtani egyes 40 feletti sportolók?
MH1805_hirlevel_2
14SZER EGÉSZSÉGESEBBEN
Néha egészen apró változtatások is nagy átalakulásokat indíthatnak el. Mindjárt mutatunk is rá jó pár példát.
MH1805_hirlevel_3
A NAGY ÜDÍTŐDIÉTA
A hír igaz: a szénsavas üdíto hizlal, káros az egészségre és megrövidíti az életet.
MH1805_hirlevel_9

FOGYÁSLABOR
A kutatók ádáz küzdelmet vívnak az emberiség legveszélyesebb ellenségével: az elhízással. A legújabb taktikai manoverekkel jelentkezünk.
MH1805_hirlevel_10

SZERELMI LECKÉK 4200 MÉTEREN
Egy kis kaland új magasságokba emelheti kapcsolatodat.
MH1805_hirlevel_6

SNEAKER SZNOBIZMUS
Bolt helyett, tözsdén találod a legjobb lépőket. A StockX gigantikus piaci rést talált, és ma már szinte letaszíthatatlan a trónról.
MH1805_hirlevel_11

Megjelent a Men’s Health! Nézz bele!

Címlapon a Westworld android cowboya! James Marsden a valóságban egyáltalán nem robotszerű.

PLANAI GONOSZ SZELLEME / Kollégánk idén hetedszer indult az AlpenTouron, ahol a legnevesebb profi versenyzők is rajthoz állnak a hobbisták mellett. Élménybeszámoló.

MH1804_hirlevel_2planai

SZEXTITKOK / Vannak dolgok, amiket partnered – talán félénkségből, vagy azért, mert nem akarja megbántani az érzéseidet – nem oszt meg veled. Ezért most megkértünk több száz nőt, hogy névtelenül fedjék fel titkaikat.

MH1804_hirlevel_3szextitkok

KEVESEBB MUNKA, TÖBB EREDMÉNY / Így küzdd le az irodai káoszt és végezd el a feladataid.

MH1804_hirlevel_4munka

DOLGOZZ MEG A FEHÉRJÉÉRT / A hegyvidéki íjászatból visszatérve Donnie Vincent nem csupán egy trófeával lesz gazdagabb.

MH1804_hirlevel_5feherje

NINCS TÖBB EDZÉS? / A tudósok egy olyan tabletta kifejlesztésén dolgoznak, amely a kemény edzés pozitív hatásait hozza anélkül, hogy izzadnod kellene.

MH1804_hirlevel_6edzes

MINDENT A HAJVESZTÉSRŐL / A kopaszodás a férfi mumusa, arcának karaktergyilkosa. Nehéz a hanyatthomlok stílust méltósággal viselni.

MH1804_hirlevel_7kopasz

S@GGFEJNEK ÁLL A VILÁG / Neked is úgy tűnik, hogy az élet leginkább a rossz arcokat díjazza?

MH1804_hirlevel_8seggfej

MH1804_hirlevel_3szextitkok MH1804_hirlevel_4munka MH1804_hirlevel_5feherje MH1804_hirlevel_6edzes MH1804_hirlevel_7kopasz MH1804_hirlevel_8seggfej" style="font-family: Arial, 'Helvetica', Helvetica, sans-serif; font-size: 100%; line-height: 1.3; color: rgba(255,46,138,1); margin: 0; padding: 0;">

MH1804_hirlevel_3szextitkok MH1804_hirlevel_4munka MH1804_hirlevel_5feherje MH1804_hirlevel_6edzes MH1804_hirlevel_7kopasz MH1804_hirlevel_8seggfej" style="font-family: sans-serif; font-size: 25px !important; color: #000; text-decoration: none; font-weight: 900; line-height: 1.2em; margin: 0; padding: 0;">Megjelent a Men’s Health! Nézz bele!

MH1804_hirlevel_3szextitkok MH1804_hirlevel_4munka MH1804_hirlevel_5feherje MH1804_hirlevel_6edzes MH1804_hirlevel_7kopasz MH1804_hirlevel_8seggfej" style="text-decoration: none;">
ELOLVASOM
Kedves Olvasónk!

A ma megjelent Men’s Healtben gondoltunk azokra, akik nyaranta szívesen hódolnak a grilezés überférfias szenvedélyének, de idén szeretnék új menüvel lenyűgözni az éhes barátokat – dobjatoktöbb halat és rákot a rostra!

MH1803_hirlevel_6

Bemutatjuk az újkori aszketizmus jelenségét, aminek jelmondata lehetne: ha nem fáj, nem is történik semmi.
MH1803_hirlevel_5
Vajon te is hiszel benne, hogy csak lemondás és súlyos küzdelem árán nyert izmok, illetve a kínból született teljesítmények számítanak?

MH1803_hirlevel_2

 És mit gondolsz a többszerelműségről, amikor a párok egymással is osztozhatnak új partnereken, de akár tartós, házasságon kívüli kapcsolatok is lehet – a házastársuk teljes támogatását évezve…

MH1803_hirlevel_4
Az ország egyik fiatal influencere, Trunk Tomi, alias Dablty kalauzol el a legmenőbb sneakerek között, és perzse tekintettel a VB-re, 22. oldalon át “focizunk”.
MH1803_hirlevel_3

CHRIS HEMSWORTH SZEMÉLYI EDZŐJE PÁR HÉT ALATT VARÁZSOLT ISTENI TESTET THORNAK

Luke Zocchi avatott be a kulisszatitkokba.

ELOLVASOM

INDUL A STRANDSZEZON! VÁLASSZ AZ IDEI LEGMENŐBB FÜRDŐGATYÁK KÖZÜL!

Ha fürdőnadrágról van szó, sokan még mindig nem tudják megtalálni a gatya szárának ideális hosszát.

ELOLVASOM

VALÓSZÍNŰLEG TE IS ROSSZUL FÚJOD BE MAGAD – ÍGY HASZNÁLJA A PARFÜMÖT AZ IGÉNYES FÉRFI

Így hozhatod létre az illatfelhőt, aminek senki nem tud ellenállni.

ELOLVASOM
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezt a levelet a menshealth.hu -t üzemeltető Marquard Media Magyarország Kft.-től kaptad.
Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően a Marquard Media Magyarország Kft. külön az adatkezelésre szolgáló felületet biztosít minden felhasználó számára. A Marquard Media adatkezelési felülete a https://adatvedelem.marquardmedia.hu címen érhető el, ahol e-mail cím megadása után minden felhasználói adat megtekinthető, módosítható, törölhető.

Ha a felület kezelésével vagy az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre írjon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Marquard Media Magyarország Kft. 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park)
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60762/2012.